Alexander

Alexander

Senast nytt!

2010Posted by Mamma Sun, December 05, 2010 21:30:16

Ja då var det dags igen. Väldigt länge sen jag skrev i bloggen men har inte riktigt tid nuförtiden.

Vad har hänt då? Jag har fått den där hemska parasiten. Förmodligen från dagisvattnet för över en vecka sen. Kräks, har hög feber och dålig mage. Är verkligen inget roligt. Det är tur filmen Cars finns för jag kan titta på den hur länge somhelst. Ligger framför tvn och tycker synd om mig själv.

Annars är det mesta bra. Jag går på dagis tre dagar i veckan och det är verkligen roligt. Roligast av allt är nog att få hoppa på madrasserna som finns på dagis för jag älskar ju att hoppa.

Jag börjar faktiskt prata mer och mer. Ibland förstår de inte vad jag säger men det brukar lösa sig till slut.

Min bror Ludvig växer och har hunnit fylla 1 år. Nu ska han leka med allt som jag leker med och jag kan erkänna att jag blir lite trött på han ibland. Men han är gosig också.

Igår var vi hos omma och dompa. Omma fyllde år så det var kalas. Som tur var så var kusin Linus där så jag hade någon att leka med. Snacka om att vi hade kul. Grattis omma!

Nu längtar jag mest till onten (tomten) kommer. Det ska bli roligt och jag hoppas att jag får en massa paket för jag har varit SÅ snäll i år!

Vi höres!

Hej igen kära blogg!

2010Posted by Mamma Tue, April 20, 2010 21:17:26

Huvvaligen vad tiden går fort. Hinner inte skriva mycket i min blogg nuförtiden. Idag har jag tex varit på dagis för första gången i mitt liv. Det var riktigt kul. Många barn, många roliga leksaker och många bilar fanns det där. Jag ska gå där 2 timmar om dagen nu i två veckor och sedan blir det 5 timmar om dagen tisdag, onsdag och torsdag.

Jag ser riktigt snygg ut nu också. När min morbror Perra fyllde 40 år i söndags så fick jag frisyren fixad av mosters kompis Maud. Tack så mycket Måddan det blev riktigt bra! Så nu är jag snygg till mitt kalas och till Ludvigs dop i maj.

Alla som vill får komma på mitt kalas på lördag. Jag fyller ju 2 år på torsdag den 22 april men tänker ha kalas på lördag. Välkomna alla som vill äta tårta på lördag efter kl 13.00!!!!

Lägger ut lite nya bilder senare, hinner inte nu.

Ha de bra!

God fortsättning!!

2010Posted by Mamma Mon, January 04, 2010 20:34:43

Jaha då har det varit jul och nyår. Jag hade en jättebra jul med en massa julklappar. Min mormor och morfar, min farmor och hennes Sture, min morbror och så klart mamma och pappa åt jullunch på julafton. Sen kom det två jätteotäcka tomtar! Jag blev livrädd! Jag sprang förbi bordet i vardagsrummet och satte mig hos morfar, sen rörde jag mig inte därifrån förrän tomtarna gått. Men jag vinkade iallafall och tog i handen med tomtarna innan de gick. De kom tydligen från "buan" sa de.

Här är tomtarna från buan. Håll med om att de såg otäcka ut.

Jag vill passa på att tacka för alla fina julklappar som jag fick. Allihopa var jätteroliga och bra julklappar!

Här sitter jag hos mormor och morfar och stirrar på tomtarna. Men visst hade jag fina kläder på mig? Tydligen ska man se ut så när det är jul.

Den här spisen och kastrullerna fick jag i julklapp. Nu kan jag laga mat själv i köket.

Här är jag ute på min snowracer som jag också fick i julklapp. Visst är den fin?

På nyårsafton kom min moster och morbror och Linus redan på dagen. Vi åkte kälke och myste ute lite. Tyvärr var det lite kallt så det blev ingen jättelång stund. Sen lekte vi inne fram till middagen. Min faster Ann-Louise och farbror Åke och Matilda och Ida kom till kvällen och var med på middagen. Jag gick och la mig långt före tolvslaget så jag missade raketerna som pappa och Perra smällde av. Fick inte skåla i skumpa heller.

Här är en bild på min bror som äntligen fått ett namn. Han ska heta Ludvig.

Nu hoppas jag bara att det ska bli lite varmare ute så man får gå ut på dagarna. Men än så länge har jag ju rätt roligt med mina julklappar inne så det funkar ju iallafall.

Tjaba!