Alexander

Alexander

Kort uppdatering!

2009Posted by Mamma Sun, May 24, 2009 20:59:52

Hej igen allihopa! Som vanligt dålig på att blogga. Nu är det verkligen för lång tid sen sist. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Kan försöka göra en kort uppdatering av senaste månaden.

Jag går för fullt nu. Det är hur kul som helst. Jag är så duktig och ramlar nästan ingenting, jag är ju försiktig och sätter mig hellre ned än ramlar. Jag vill äta själv nu för tiden också. Jag får ju inte alltid det, man jag får prova med min egen sked. Ibland kommer det in i munnen och ibland hamnar det någon annanstans.

Mitt födelsedagskalas var den 25 april och det var jätteroligt. Det kom flera och gratulerade mig och jag fick flera fina presenter. Stort tack till alla!!

Jag har fått en ny vagn som jag kan sitta upp i. Nu ser jag mycket mer av vad som händer runt omkring mig. Det finns hur mycket som helst att titta på ju!

Nu i helgen har jag sovit i Ås hos mina kusiner. Mamma och pappa skulle visst på moster Angelicas bal så jag fick sova borta. Det är helkul att vara där. Jag får full uppmärksamhet hela tiden och får leka jättemycket. Tackar så hemskt mycket för att ni vill vara min barnvakt.

Det var en kort uppdatering. Nu ska jag sova. Go´natt!