Alexander

Alexander

1 juni

2009Posted by Mamma Mon, June 01, 2009 21:57:32

Hej allihopa igen! Kort uppdatering från sist. I lördags var jag med mamma, kusin, moster o mormor på stan. Vi var på ett stort fika i Badhusparken. Sen gick vi en sväng på stan. Jag fick bla ett par shorts och en ny solhatt. Sen åkte vi till mormor och fikade och lekte på gräsmattan i det helhärliga vädret.

I söndags var det morsdag och då var jag, mamma, kusin och moster på Lillänge först och sen tittade vi på dressyrtävlingar på Frösön. Det var ju mindre roligt. Sen åkte vi till mormor och morfar och fika tårta och lekte på gräsmattan. Pappa kom hem då också efter att ha varit borta hela helgen. På kvällen fick mamma en blomma av mig eftersom det var morsdag.

Idag, måndag, var jag och mamma till hennes jobb i Ås och fikade tårta IGEN. Sen var vi på affären och sen lekte vi lite ute. På kvällen kom min farbror Roger och hälsade på. Vi åt bullar och jag var så duktig att stoppa in handen i bullpåsen, ta ut en bulle och skynda mig att slicka på den så ingen annan skulle vilja ha den. Tänk att kanelbullar kan vara så gott!

En annan rolig sak är att jag är en hejare på att klättra i trappor. I fredags glömde mamma att stänga grinden till trappan. När hon tittade ut i hallen var jag halvvägs upp för trappan med ett stort leende. Mamma blev inte lika glad.

Lägger ut några nya bilder från senaste månaden.

Här äter jag tårta på mitt födelsedagskalas!

En bild på mig och pappa.

Jag och kusin Linus på mina bilar.

Så här glad blev jag när jag för första gången kunde hålla i flaskan och dricka själv!

Vi syns igen!