Alexander

Alexander

Helgens aktiviteter

2009Posted by Mamma Sun, June 28, 2009 21:25:02

I fredags var jag på Expo Norr med kusin, moster, morbror och mormor. Det var roligt att titta på folk och alla saker som fanns där. Vi gick runt ett tag och sen var det fikatajm. När vi kom ut så spelades det musik på en scen. Jag började direkt att digga - det svängde ju! Mamma handlade en kastrull och det var allt. Fanns inte så mycket till mig där. En ballong fick jag av en tant.

På kvällen kom kusin och familj samt Madde och Stig och grillade. Men jag sov som en stock hela kvällen och missade alltihopa.

I lördag var vi hos mormor och morfar från lunch och till sena kvällen. Pappa skulle hjälpa till på gården med morfars alla projekt. Jag däremot hade en slappardag med lek, klättring i trappan och badning i min nya pool. Tyvärr var vattnet lite kallt så jag fick bara bada korta stunder. Jag kunde nog ha varit i vattnet längre om jag fått. Skönast var att springa utan blöja, det hände några olyckor, men vilken känsla att kissa utan blöja! Här nedanför är en bild på mig när vi fikade frukost i lördags på altanen.

I dag, söndag, var vi hemma på förmiddagen. Mamma bakade bullar och gjorde äppeldricka. Pappa var med mig och lekte. På eftermiddagen åkte vi till stan och handlade lite. Jag fick lite nya leksaker från barnens hus, bla en egen sop och spade, en liten pool att ha hemma, ett underlägg att ha på bordet när jag ska äta och hink och lite prylar till hinken. Sen var vi och handlade lite sommarkläder till mig och mat på affären. Men ni ska inte tro att jag lekte med sakerna när jag kom hem sen. Jo sopen var rolig att bära runt på, i övrigt såg det ut som på bilden nedanför. Mamma och pappa hade fullt upp med att passa på mig när jag klättrade uppför brotrappan och altantrappan.

Lägger ut en bild på mig och min bil också.

Ja det var helgen i stora drag. Återkommer! Tja!