Alexander

Alexander

Senaste nytt.

2009Posted by Mamma Wed, September 09, 2009 21:04:26

Gör ett nytt försök idag. Var jätteduktig i förrgår och skrev på min blogg och la ut bilder, men när jag skulle lägga till det på sidan så funkade det så klart inte. Hoppas på bättre tur nu.

I lördags var min pappa och spelade golf så jag och mamma umgicks med kusin och moster hela dagen. Vi hade jättekul. Det är så roligt nu när Linus går att leka lite mer med. I söndags var jag med pappa nästan hela dagen för mamma var på loppis. Jag kom då på att man kan klättra upp på köksstolarna och på pianot! Men då blev inte pappa så glad när han såg mig. Men jag klättrade upp på pianot tre gånger ändå. Jag ramlade av köksstolen en gång också och fick värsta bulan. Titta hur eländig jag ser ut på bilden här nedanför.

Innan loppisen så städade mamma och pappa lite grejer som skulle säljas. Här nedanför hjälper jag till med svagdricksflaskan.

Jag har även upptäckt att man har något som kallas för tunga i munnen. Det är ganska kul att sträcka ut den så långt man kan.

I måndags var jag på öppna förskolan på förmiddagen. Det är alltid lika roligt att leka där. Sen på kvällen var jag på mitt första "gympapass" i Marieby. Man fick springa runt och busa och hoppa på en jättestor madrass. Provade också på att krypa under en madrass. Det var hur kul som helst! Längtar till nästa måndag!

Idag har vi varit och hälsat på Åsa och hennes häst i Tandsbyn. Jag fick leka med bilar och klossar medans mamma och hon Åsa bara surrade och fikade. Ja jag fick också fika så klart. På kvällen var vi och handlade en present åt min kusin Linus som ska ha kalas på söndag. Sen var vi till min farbror Roger och fikade igen!

Kan tala om att jag tvättar mina händer nästan själv nu och borstar tänderna....eller jag äter upp tandkrämen iallafall.

Tja då så länge!