Alexander

Alexander

Helgen över!

2009Posted by Mamma Sun, August 30, 2009 20:56:57

Ja då var helgen slut. Har inte hänt så mycket nytt. Igår kväll var vi hos min faster och farbror i Ås och grattade Åke till 40 år. Jag hade jättekul och lekte med mina kusiner hela kvällen. Somnade inte förrän jag satt i bilen kl 22.00. Trots detta vaknade jag redan 06.30 imorse. Det tyckte inte mamma var så roligt, det var nämligen pappas tur att ha sovmorgon.

Idag har jag varit på Jula och Coop med mamma och pappa och moster Angelica. Det var ganska intressant att åka vagn på Jula, satt tyst och tittade mest hela tiden. Blev jättetrött på vägen hem och höll på att somna flera gånger. Fick äta middag på en gång vi kom hem och efter ett tag var det välling och sängen. Men ikväll ville jag inte sova. Mamma och pappa fick allt kämpa för att lyckas få mig att somna. Jag grinade så fort de lämnade rummet. Tror allt blev lite uppochnervänt eftersom jag var vaken så länge igår. Men nu sover jag i alla fall.

God natt!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.