Alexander

Alexander

Så har man blivit storebror helt plötsligt!

2009Posted by Mamma Sat, December 12, 2009 21:12:38

Hallå alla mina bloggvänner! Tyvärr har det gått en tid sen sist, ganska precis tre månader sedan. Men det har hänt desto mer sen sist. Jag har tex fått en lillebror!

Han kom till världen 29 november kl 13.23. Han har inte fått något namn än för mamma och pappa kan inte bestämma sig. Men han kan ju inte heta X hur länge som helst. De bestämmer sig nog snart. Han är iallafall lite tråkig för han vill bara sova och äta. Sen vill han inte ha maten som jag försöker bjuda honom på, och han vill inte leka heller. Får hoppas att det bättrar sig. Men jag måste säga att jag är lite stolt iallafall.

Här är en bild på min lillebror och mig.

Här sover brorsan i sin korg. Visst är han bra gullig?

I veckan bakade vi lussebullar och jag hjälpte till att sätta russin i bullarna. Ja visst några russin åt jag upp istället. Och idag har vi bakat pepparkakor. Men jag tyckte inte det var så jättekul, bakade lite sen gav jag upp. Degen däremot var jättegod!

Det var en kort uppdatering på vad som hänt på sistone. Återkommer med mer när det hänt mer. Adios!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linus Tue, December 29, 2009 09:12:25

WOW äntligen har du skrivit nåt. Jag kollar ju varje dag. Så du fick hjälpa till med de där gula bullarna, det fick inte jag. Men jag hade nog ätit upp russinen istället för gett dom till bullarna. Kanske får jag komma och leka med dig idag. Hej då.