Alexander

Alexander

God fortsättning!!

2010Posted by Mamma Mon, January 04, 2010 20:34:43

Jaha då har det varit jul och nyår. Jag hade en jättebra jul med en massa julklappar. Min mormor och morfar, min farmor och hennes Sture, min morbror och så klart mamma och pappa åt jullunch på julafton. Sen kom det två jätteotäcka tomtar! Jag blev livrädd! Jag sprang förbi bordet i vardagsrummet och satte mig hos morfar, sen rörde jag mig inte därifrån förrän tomtarna gått. Men jag vinkade iallafall och tog i handen med tomtarna innan de gick. De kom tydligen från "buan" sa de.

Här är tomtarna från buan. Håll med om att de såg otäcka ut.

Jag vill passa på att tacka för alla fina julklappar som jag fick. Allihopa var jätteroliga och bra julklappar!

Här sitter jag hos mormor och morfar och stirrar på tomtarna. Men visst hade jag fina kläder på mig? Tydligen ska man se ut så när det är jul.

Den här spisen och kastrullerna fick jag i julklapp. Nu kan jag laga mat själv i köket.

Här är jag ute på min snowracer som jag också fick i julklapp. Visst är den fin?

På nyårsafton kom min moster och morbror och Linus redan på dagen. Vi åkte kälke och myste ute lite. Tyvärr var det lite kallt så det blev ingen jättelång stund. Sen lekte vi inne fram till middagen. Min faster Ann-Louise och farbror Åke och Matilda och Ida kom till kvällen och var med på middagen. Jag gick och la mig långt före tolvslaget så jag missade raketerna som pappa och Perra smällde av. Fick inte skåla i skumpa heller.

Här är en bild på min bror som äntligen fått ett namn. Han ska heta Ludvig.

Nu hoppas jag bara att det ska bli lite varmare ute så man får gå ut på dagarna. Men än så länge har jag ju rätt roligt med mina julklappar inne så det funkar ju iallafall.

Tjaba!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linus Wed, January 06, 2010 23:05:01

Usch vilka hemska tomtisar som kom till dig! Hos mig kikade det in en hemsk och en snäll. Men dina måste ju varit lite snäll om du fick massa julisar ändå. Jag fick inte komma och leka med dig före mitt hjärta ska lagas. Men när jag kommer tillbaka så ska vi leka och vet du, då orkar jag springa ifrån dig... Ha så kul tills jag kommer hem!

Posted by Elsa Wed, January 06, 2010 12:06:23

Jag skulle oxå ha blivit jätterädd för dom fula tomtarna! Som tur var så kom det inga tomtar till min momma på julafton, men jag fick såna där klappar iaf. Fast det struntade jag i, jag hade magknip just då! Men Alexander, jag hörde att du blev rädd för klappen jag lämnade hos Dig, besviken! Åhh va söt Din lillebror är... Ludde! Kram från oss i Orrviken