Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

14 april

2009Posted by Linus Tue, April 14, 2009 23:34:45

Oj oj vad jag har varit med om mycket sista dagarna.

Vi har ju varit i vår stuga i Linsell. På vägen dit så blev det så konstigt i mitt öra. Jag försökte vika ihop örat, dra i örat, ja jag testade allting men det fortsatte att vara så där skumt. Mam ville att jag skulle göra så där som man gör när man är trött - öppna munnen och liksom blåsa ut luft. Det blev faktiskt lite bättre. Örat blev så där skumt två gånger på väg ner till Linsell.

Väl där i vår stuga så hade vi faktiskt rätt roligt, tycker i allafall jag. Mam o pap hade tagit med flera av mina leksaker. När vi varit där en dag så kom kusin med sin mam o pap. De bodde oxå i vår stuga i två dagar. Det var kul men lite jobbigt för när jag vaknade på natten för att jag var hungrig eller drömde hemska saker så vaknade även kusin. Sedan när jag somnade igen så var han vaken och skulle leka. Hans pap fick leka med honom på sovtid. På dagarna var vi ute och åkte bland annat plastmojäng och den där starka lampan lyste så mycket att jag o min kusin fick ha saker för våra ögon.

Vet ni vad mer jag fick göra? Jo jag åkte skoter med min pap. Nu vet jag vad jag ska önska mig när jag blir lite större...

När vi skulle åka hem så såg kusins mam konstiga spår i snön. Tydligen finns det nåt som heter björn som man inte får leka med. En sån hade hoppat runt på vår tomt medans vi sov. Det är visst läskigt.

Jag har fått paket igen. Dels fick jag innan vi for till Linsell nåt som kallas för påskägg av momma o moffa. Det var en hakis som går att torka av och ett par strumps. Tack snälla momma o moffa! Sedan när vi kom ner till stugan så låg det ett paket där oxå till mig från min paps paps syster och hennes man. Tack Majlis och Lennart för en jättefin body och byxor (kanske något för stor men förhoppningsvis växer jag väl i kläderna) och ett på jättefina tjockstumps!

Idag har jag o mam varit till Marie på barnmottagningen. Jag har lite svårt att äta, det som kallas för mat fungerar absolut inge vidare, gröt tack men gärna inte. Min mage känns inte helt hundra så jag föredrar helt klart mams mjölk, det som kallas för välling fungerar ibland. Fruktgeggan är ju helt kanon men av någon anledning får jag inte den lika ofta nu. Vaffö då? Jag blev vägd och idag visade vågen 7990gram. Min syresättningen ligger fortfarande bra på 96 i hand och 94 i foten. Mam o pap är så orolig eftersom jag har lite svårt att få i mig mat. Nästa vecka ska jag få träffa nåt som kallas för dietist eller nåt. Tror dom att dom ska få mig att öppna munnen så tror dom ju helt fel.

  • Comments(1)//linus.staverfelt.se/#post113