Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

17 maj

2009Posted by Linus Sun, May 17, 2009 22:08:20

Oj så många dagar som har gått sedan mitt förra inlägg...

Dagarna flyter på lite lika ibland - kliver upp och sedan far jag o mam till hästarna och så blir vi där en jäääätteeelååååååång stund och sedan far vi till kusin och jag får mat o mam dricker sånt där kaffe. Efter det åker vi ibland tillbaka till hästarna eller så åker vi hem och sedan kommer pap.

Jag o mam var i veckan in på barnmottagningen till Marie. Matchvikten är uppe på 8356 gram, jag mäter 45 cm runt mitt huvud och är 73 cm från början till slutet på min kropp. Förutom att jag gått upp lite i vikt igen så låg även syresättningen bra (som vanligt) - 93 i hand o fot. O fortfarande har jag inte fått något operationsdatum.

Det jag däremot har fått är en sjukdom. Min kusin har baskilusker som rinner genom näsan och de har fastnat på mig, så jag har fått sån där förkylning. Det är jättejobbigt, jag vill inte alls sova. Det är jobbigt att få luften in och ut genom kroppen när det sitter gegga i vägen. Usch o fnys.

Mina föräldrar är ju tokiga dom. Jag har en plaststol som har ett hål i mitten och på den har jag fått suttit några gånger UTAN blöja. Tydligen är det meningen att jag ska använda stolen istället för blöjan när jag vill pinka o bajja men nä det känns inte riktigt bra så därför har jag struntat i att göra det jag ska när dom satt mig där.

Men ett annat ställe som jag gärna sitter i är i min nya fina sittvagn. Den e jättekul att åka i.

Har äntligen börjat förstå hur man förflyttar sig i gåstolen. Även om jag ännu inte kan köra ikapp med Alex så vet jag fasktiskt hur man ska göra.

Mam o pap sitter ju ofta o knappar på sina datorer o jag vill ju inte vara sämre. Skrev ett meddelande till mam o pap på tangentbordet - M12 - men de fatta ju ingenting. Jag ska bli en sån där hackare när jag blir stor.

Tror inte att jag ska på nåt den här veckan, så det blir lugnt o skönt. Ja förutom geggan som är besvärligt.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post123