Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

22 maj

2009Posted by Linus Fri, May 22, 2009 23:15:32

Jag börjar bli riktigt duktig om jag får säga det själv på att förflytta mig i gåstolen. Så fort jag har den med till kusin så ska han alltid hjälpa mig. Okej det är kul en stund men att in i saker överallt är inte kul så länge. Önskar att jag kunde gå jag oxå, så mycket lättare det skulle vara att fly från Alexander då. En dag kanske...

För någon dag sedan var vi på tårtkalas. Min moster Angelica har visst funnits i 30 år. Kusin har ju funnits i ett år och han är äldre än mig, tänk då så mycket äldre min moster är än mig. Där var en annan liten kille som hette Leo. Han och jag pratade lite och jag tycker fasktiskt han verkar snäll. Hoppas jag får leka med honom igen.

Baskiluskerna som Alex förde över på mig sitter fortfarande kvar. Det liksom kliar i halsen och sedan rinner det i näsan. Usch det e jobbigt.

Snart sörrni kan jag sätta mig upp själv. Jag har tränat hårt. Varje gång jag ligger på skötbordet så försöker jag träna de där i magen som hjälper en att komma upp. Igår lyckades jag nästan ta mig upp i sängen genom att klamra mig fast i pinnarna på sängen och sedan hålla hårt i ljudgrunkan som sitter fast i min säng. Några dagar till så ska ni se att jag kan det där med att sätta mig upp själv.

Mam skäller på mig när hon ska byta blöjan. Hon säger att inte går att sätta fast blöjan om jag ligger på mage eller på sidan. Hon får väl träna på det då för jag tycker det är jättekul att snurra runt på skötbordet.

Nåt annat som är jättekul det är att bada. Förstår inte hur jag tyckte det var hemskt förut. Det bor ju små plastdjur i mitt badkar och dom brukar leka med mig när jag badar. Sist jag badade så hamnade nog rätt mycket vatten utanför badkaret för det är jätteskoj att slå med händerna i vattnet. Mam blev oxå blöt fast hon inte badade, hihi.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post124