Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

27 maj

2009Posted by Linus Wed, May 27, 2009 22:50:11

De senaste dagarna har min kropp varit väldig varm. Mam o pap har kollat med typ en pinne i rumpan och den har som högst visat att det varit 39,1 grader där inne. Man blir ju liksom kinkig av att ha en varm kropp så därför har jag fått en meducin som kallas för Alvedon. När jag vägrade att öppna munnen så fick jag meducinen samma väg som temppinnen stoppades in. Ja det verkar ju ha funkat det med. Det är tråkigt att vara sjuk för då e man bara hemma.


Jag har fått ett besked när det gäller min operation - det blir i höst. Pap tror att jag hinner fylla ett år innan jag blir opererade, kanske inte riktigt men nästan. Göteborg e kräsen och de vill ha ännu fler ultraljudsbilder. Så nån gång här framöver ska jag ultraljudas igen och då ska visst även hjärtdoktor Estelle vara med.


Imorgon är det dax för sjukisbesök igen. Dels ska jag göra den vanliga kontrollen men sen ska jag även träffa mattanten igen. Mam o pap har ju fört typ dagbok på mitt ätande sedan förra träffen med henne. Får se om jag har varit duktigare den här gången.


Hörs!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post125