Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

30 maj

2009Posted by Linus Sun, May 31, 2009 00:06:47

Jag säger bara - oj så varmt. I veckan var det inne i kroppen det var varmt men idag har det varit utanpå. Den där utelampan kan visst lysa väldigt varmt och gör att kroppen blir alldeles blöt o slibbig. Usch. Fick sitta ute på det gröna utan för mommas hus idag. Det var jättekul, ja förutom att kusin var så där jobbig som han är.

Det gick bra på mitt sjukisbesök för någon dag sedan. Matchvikten har ökat till 8500 gram och har även vuxit 0,5 cm. Sköterskorna Marie och Annika var jättetaskiga mot mig, de stack mig i händerna för att sno mig på blod. Jag var så trött att jag somnade och då passade dom på och lyckades. Mam säger att det inte är någon fara för jag har mycket mycket mer blod. Hoppas verkligen det...
Träffade även matttanten Helene och hon berömde min mam för att ha skött min matdagbok så bra. Matdagboken visade att även jag varit duktigt och ätit rätt ok, ja iallafall bättre än vid förra mötet med Helene. Kanske bäst att fortsätta skärpa sig och äta duktigt om jag vill bli större. Jag ska få en välling som man köper på samma ställe som meducinen. Den ska visst göra att jag inte kräks lika lätt efter att jag ätit. Ja jag har då alla möjliga problem jag.

Igår var jag med mam och moster o tittade på massa hästar som sprang runt och såg fina ut. Då träffade jag faktiskt barnsköterskorna Annika och Helene, två av de som tog hand om mig o mina föräldrar när jag var nyfödd och bodde på spädbarnsavdelningen. Dessutom träffade jag en sköterska till idag på stan, tror hon heter Bitte. Alla tre tyckte att jag blivit stor.

Eftersom pap är borta över helgen så får jag sova i mams säng. Det är så härligt och jag sover faktiskt riktigt bra i deras säng. Så därför tänkte jag sova hela natten i natt, få se hur det går.

Hörs!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post126