Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

3 juni

2009Posted by Linus Wed, June 03, 2009 23:16:45

Det är något skumt med min kropp, ja förutom ett trasigt hjärta. Sedan några dagar har jag till och från varit så där varm inne i kroppen igen, temppinnen har visat 39,2 som högst och min mage verkar ha lagt av. Allt jag äter, vilket visserligen inte är så mycket, går rakt ut i blöjjen. Det räcker med att jag släpper ut lite luft så kommer det med bajja oxå. Eftersom jag har en mam som överreagerar på det mesta när det gäller sjukdom, så hamnade vi på ett ställe på sjukan i måndagskväll som jag faktiskt varit en gång på tidigare men den gången låg jag i en plastlåda på väg till Göteborg - akuten. Jag, mam o pap satt jättelänge o väntade på allt möjligt, först stod mam i en kö o väntade, sedan väntade på att en sköterska skulle komma o ta vikt mm på mig, sedan väntade vi på läkaren, sedan på två sköterskor som tog syrabas (typ blodprov) på mig och sedan fick vi vänta på läkare Gustaf igen. Därefter fick vi åka hem med diagnosen magsjuka. Jag har inte magsjuka det är nåt annat skumt, det vet jag. Mam o pap har försökt få i mig vatten som smakar både sött och salt.

Igår mådde jag bättre men i dag var det dax för en ökning på temppinnen igen - 38,7 och det där i blöjjen fortsätter. Det har bytts ganska många blöjor på mig idag, fniss. Det slutade med att min hysteriska mam ringde Marie på barnmottagningen och vi åkte in. Eftersom jag har diagnosen magsjuka så fick jag o mam inte sitta i rummet där alla andra väntar utan vi fick sitta där jag brukar träffa Johanna - ultraljudsrummet. Vi fick sitta där o vänta ganska länge innan det beslutades att vi struntar i läkarn (då kom pap oxå) och Marie tog ett CRP (blodprov igen) för att se om jag hade några baskilusker i kroppen som inte ska vara där. Provet visade inget. Men vaffö mår jag inte bra då. Vågen visade däremot att jag minskat 100 sedan förra gången, matchvikten var idag 8400. Pap har ikväll försökt mata mig men jag känner mig inte så sugen på käk.

Ska försökt sova bort det sjuka i min kropp så i morgon när sköterskan Marie ringer så kan mam svara att jag är frisker...

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post127