Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

6 juni

2009Posted by Linus Sat, June 06, 2009 20:10:21

Idag har jag varit på travet med mam, pap och fader farah. Jag var lite trött så jag sov större delen av tiden vi var där. Men när jag vaknade fick jag vara längst av alla, jag satt längst upp på paps. Det var jättekul.
Kolla vilken cool kille som var på travet,

Igår var jag på mam o paps jobb för de hade nåt partaj. De åt mat som legat över eld och blivit brunsvart, tror att det kallas för grilla. Det är så skoj att få vara med på sånt här.

Mindre skoj är min mage. Slog ett rekord idag - tre bajblöjs på mindre än en timme. Gäller ju att köra lite med paps så han lär sig tills dess att mam ska börja jobba, fniss. Magen är inte helt ok, mat som mam o pap lyckas få i mig kommer ganska snart ut... där bak eller samma väg som den kom in. Förhoppningsvis kommer magen funka bättre när mitt hjärta har lagats, när nu det blir.

Det har vajat massa blågula tygbitar lite här o var idag, tydligen brukar det göra det på den här dagen varje år samt att man brukar sjönga en sång om nån fri gamling.

Jag har precis varit duktig och ätit upp nästan all välling, det var ju den goda vällingen. Mattanten på sjukan fixade ju en välling som mam hämtade på apopoteket och den är inte lika god. Nu ska jag sova. Natti.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post128