Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

12 juni

2009Posted by Linus Fri, June 12, 2009 23:52:11

Nu e Alex äntligen frisker, så igår var jag o mam dit en sväng. Tror att kusin tyckte det var kul för han försökte klättra in till mig i babystolen och typ krama mig. Jaja så kul var det inte att få in hela stora kusin i min snart urväxta barnbilstol.

I onsdags var det sjukan igen och jag fick fasktiskt beröm av mattanten för jag äter så duktigt. Vågen visade att det stämmer - 8555. Poxisen visade att syresättningen ligger runt 94-96 inte illa. Efter att vi varit på sjukan så träffade vi den pyttelilla killen som låg på 109:an samtidigt som mig - Ludvig och hans mam Anna-Lena. Jag var lite trött efter allt beröm på sjukan så jag tog och vilade mig en stund, så jag sov större delen av fikat med Ludvig. När jag vaknade såg jag att han faktiskt blivit lite större. Mam säger att han är någon månad äldre än mig fast egentligen är han två månader yngre, äh jag fattar inte hur det går till.

Oj oj ni skulle bara se hur fort jag kan ta mig fram i gåstolen. Tror jag börjar fatta hur man ska flytta de där två benen - ett i taget funkar bättre än båda samtidigt. Det blir liksom mindre studsigt om man tar ett och ett. Gåstolen är jättekul att åka runt i men det tar ju stopp överallt och sedan så fastnar jag ju överallt. Jag måste träna lite mer på att vända för det blir liksom stopp.

Idag behövde moffa tröstas lite så jag gjorde så gott jag kunde. Stackars moffa.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post130