Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

22 juni

2009Posted by Linus Mon, June 22, 2009 23:01:01

Oops så många dagar sedan sista jag skrev här...
Visst nämde jag att jag skulle till barnmottagningen på ultraljud. Dom måste ha gett mig något för jag blev sååååååååååå trött och började skratta åt mam. Det var Johanna och den andra hjärtläkaren Estelle som gjorde undersökningen och sedan var det en skum tant från Fhlips nånting, som pratade om ultraljudsmojängen hela tiden. Hon sa inget om mitt hjärta men avbröt Johanna hela tiden när hon körde pinnen över min mage. Hur som så visade bilderna inget nytt - mitt hjärta är fortfarande trasigt. Jag hade ökat lite i vikt, vägde 8700 och längden var 74 cm. Det som minskat var syresättningen som låg på 91 i handen men man vet ju aldrig med mig nästa gång kanske jag får upp värdet till 96 igen. Förutom den vanliga kollen och ultraljudet så var jag o mam ner till apopoteket och hämtade nån meducin, Testnåt, som jag ska få tre gånger. Det gjorde ont för Marie stack in meducinen i benet - AJ.

Jag, mam, kusin o moster har ju faktiskt varit o tittat på hästar som springer runt, runt med en vagn bakom sig igen. Kusin har en typ faddermam som heter Madde och hon tyckte att vi skulle gå för det var Bassedag. När jag var på sjukan så fick mam o pap bland annat fika av något som heter Bassestiftelsen och nu var det en dag för att få ihop pengar till den stiftelsen. Mam köpte fasktiskt en Bassepin till min blöjväska.

Det blir lättare o lättare att tugga på sånt som ska ner i magen. Det har kommit en till sån där tand till i min mun. Nu har jag en,två nere och en,två,o en till där uppe.

Jag har sovit borta för första gången, utan min mam o pap, ja förutom tiden på sjukan. För några dagar sedan sov jag hos momma o moffa och det var jättekul. Jag försökte sköta mig och vara duktig, satt till och med upp i sängen och väntade snällt när momma kom ner på morgonen. Vilken tur att mam o pap hade skickat med gåstolen så jag kunde rejsa hos momma o moffa. Visserligen var det mycket svårare att komma fram hos dom för det är inte lika mycket plats men jag gjorde så gott jag kunde.
Hemma så kör jag jättefort i min gåstol, vilket känns när när det tar stopp mot saker som står i vägen. Då blir det lätt små färgade märken fram runt mitt streck på magen.

Det är jättekul för nu är både mam o pap hemma på dagarna. Pap är så där ledig som vuxna visst brukar vara på sommaren o sedan säger han att han ska vara hemma med mig ända till jul. Undrar hur länge det är, när är det jul...? Mam ska visst börja jobba men det är inte än som tur är.

Hörs

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post132