Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

5 juli

2009Posted by Linus Sun, July 05, 2009 11:36:51

Några dagar har gått sedan jag skrev förra gången och jag har gjort lite saker.
Först o främst har jag varit på kontroll på barnmottagningen och den här gången var det sköterskan Anna som kollade mig. Min vanliga sköterska Marie hade sommarledigt. Men Anna var jättesnäll hon oxå. Som vanligt togs mina kläder inklusiva blöjjen av och jag skulle ligga på vågen men hallå den börjar nog bli lite för liten för mig, så jag satt på vågen den här gången istället. Ooops över nio kilo - 9150 - inte illa men så har jag ju faktiskt ätit rätt duktigt. Poxisen visade att jag hade en syresättning på 91 i både hand o fot.

Pap har fixat så jag kan plaska ute på det gröna nu. En dag var det jättevarmt ute och då kom kusin och hans mam. Vi badade och det var kul men lite kallt. Kusin han har var ju helvild, som vanligt.

Igår när vi var hos kusin, fick jag en egen stor bit av sånt där som mam o pap brukar äta till frulle, tror det kallas för brö eller nåt. Det var jättekul att få tugga och leka med. Jag, mam o pap var till ett ställe igår där det var mycket folk och saker, kanske det heter marknadad. Mam o pap köpte kläder till sig själva och jag fick inget men det gjorde inget för det var kul att titta på folk. Roligast att titta på var när barn satt i saker som åkte runt, runt. När jag blir större vill jag oxå åka i såna saker, och hoppas att det går fort för det skulle vara så kul.

Vi var även på fikaställe, tror mest det var för att mam o pap skulle försöka få i mig mat men haha det lyckades dom inte så bra med.

Jag tycker inte det är så kul att bli matad med sån där sked längre utan jag vill äta själv. Tyvärr kan jag ju inte äta med sked så mam o pap ger mig sånt som jag kan pilla på med själv. Dels får jag små, gröna, runda saker som e jättesvåra att plocka upp och oftast har jag lyckats tappat dom innan de har kommit in i min mun.

Igår var jag vaken jättelänge, nästan längre än mam o pap. Jag ville helt enkelt inte sova och för att inte mam o pap skulle somna före mig så skrek jag jättehögt och jättelänge, till slut orkade jag inte längre utan gav upp och somnade. Tror att klockan hunnit bli ny dag. Måste nog gå o sova tidigare idag för jag var så trött imorse när jag vaknade.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post135