Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

18 juli

2009Posted by Linus Sat, July 18, 2009 22:03:44

Igår var jag hos fammo o faffa men det var faster Anette passade mig. Mam o pap var ju o spelade sån där golf. Jag var så snäll och skötte mig så bra, måste ju visa min bästa sida, sov flera gånger. Det var jättekul så jag märkte knappt att min mam o pap inte var hos mig. På kvällen var vi hos Ulf o Eva och sedan ville jag inte sova.

Idag har jag tittat på en massa människor, först här i Linsell där det var folk som sålde saker, gamla saker tror jag det var för de såg inte så nya ut. Där fick jag smaka gröt som pap hade köpt. Det var inte alls sån där gröt som jag brukar äta den här var... annorlunda. Tydligen heter det flötgröt.
När vi gick därifrån så skulle vi ta en väg som var snabbare. Jo just...

Sedan for vi med bil jättelänge och det var jättevarmt för den där lampan däruppe lyste rakt på våran bil. Till slut var vi framme på ett ställe som jag tror heter heddal eller nåt. Där var det ännu mer folk och ännu fler som sålde prylar men dom sålde nya prylar. Dessutom fanns det såna där åka-runt-saker som jag vill åka när jag bli äldre. I en sån där åka-runt-sak satt två äldre ... (mam vad var dom)... just ja damer och jag tror att de egentligen inte ville åka för de såg lite rädda ut, undrar varför dom åkte då.

För någon dag sedan så var jag o pap ute och åkte barnvagn, ja eller jag åkte och pap körde, då stannade vi hos några som bor nästan hos oss. Dom hade flera barn som jag lekte lite med och sedan fick jag saft och det var jättegott. Förutom saft så fick jag även en plastsak som man sätter upp högt upp och så kan jag sitta och gunga fram och tillbaka. Den här plastsaken tog pap med till stugan så jag har gungat i den och det är så roligt.

Här vid våran stuga så flyger det runt en massa kryp som inte är så snälla för de bits. Jag förstår varför mam inte vill att jag ska bita henne för nu vet jag att det nog gör ont eftersom krypen gör ont när dom biter mig.

Hörs

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post138