Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

27 juli

2009Posted by Linus Mon, July 27, 2009 22:32:00

Idag har det varit en tråkig dag. Trots att jag gjort allt för att mam o pap ska fatta det så blev det inge bättre. De tog med mig ut i barnisen på golfbanan, tror ni att det finns mycket att titta på där - svaret är nä. Fadderpaps kom förbi nu ikväll och det var ju fasktiskt kul. Jag fick en sån där rädda-kläderna-från-mat-lapp och en plastsak som man ska dricka ur, inte nappflaska utan den har typ två öron på varje sida. Tack fadderpaps!

Min kusin, han den bråkiga, har ju en bil som jag brukar få åka på när jag är där hos han. Den är jättekul att åka runt på. Visserligen inte så kul när Alex skjuter runt mig på den, för han fattar nog inte att det inte är kul att åka rakt in i saker som står i vägen.
Men i allafall så fixade mam typ en sån där bil till mig, en som moster Ag åkt runt på. Undrar om hon hade den före den där stora gula bilen som hon har nu, ja så måste det nog vara. Det är lite tråkigt för när jag sitter på bilen så kan jag inte åka, mina fötter når liksom inte ner. Jaja mina fötter blir väl större nån gång så jag kan åka framåt. Bilen går att använda som stöd när jag ska gå, man kan putta den framför sig. Alex bil är mycket bättre för den kan jag åka på och är lättare att hålla i när man går.

För någon dag sedan var jag, mam o pap på något som verkar kallas för stråke. Det är massa plasthus som folk köper mat och dricka i och sedan står någon och sjunger i flera av plasthusen. Mam o pap åt mat på ett ställe och då fick jag smaka lite bröd.

Sedan var vi på ett ställe som inte hade något plasthus utan det var liksom öppet och där spelade paps polare Patriks Combo. Jag känner oxå han som sjunger och han som sitter där bak och slår på saker för jag har hejat på dom.


Eftersom jag var lite trött så passade jag på att sova när vi var där.

Någon kanske undrar hur mitt trasiga hjärta mår, så kan jag bara säga att allt känns bra. Jag ska till sjukan på koll på onsdag och sedan blir det nog ett ultraljud hos Johanna om några veckor. Men just nu mår jag bra.

Hoppas det blir en roligare dag i morgon. Då ska jag visst vara hos momma o moffa och det brukar vara roligt.

Tjingelingis

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post139