Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

1 sept

2009Posted by Linus Tue, September 01, 2009 22:18:17

Oj så kul jag och pap har på dagarna. Några dagar har jag fått leka med Alex och även det börjar bli kul, för nu behöver jag inte vara så rädd för honom längre eftersom även jag kan flytta på mig. Jag tränar för fullt på att ta mig fram överallt. Ibland går det inte så bra och då ramlar jag, vilket kan göra ganska ont och efter någon dag så har kroppen ändrat färg på vissa ställen. Jättekonstigt. Hittade till och med ett gömställe under bordet i rummet där tv:n står.

Mam o pap säger hela tiden att jag är så duktig att äta. Förstår inte riktigt vad de menar men visst jag äter mer nu än tidigare, kan ju kanske bero på att jag är hungrigare än förut. Inte allt för sällan så slinker en hel burk ner till middag. Har sett att det vissa dagar står 12mån på matburkarna, tror att det är bättre än 6 och 8. Maten smakar i allafall mer och den är godare än tidigare. Klart man äter mer oxå. Dessutom har jag fått en annan välling, slipper dricka den där som mam köpte på apopoteket. Den jag får nu både luktar och smakar bättre.

I helgen var jag, mam och pap till något som jag tror heter Svensta. Och vet ni, Patriks Combo var där. Dom spelade på en sån där stor bil som moster brukar köra, den var fasktiskt samma färg. Det var jättemycket folk där i Svensta. Som vanligt fick jag inte höra något utan bara titta på.

En dag i förra veckan var jag o pap in och hälsade på mam på hennes jobb. Det var kul.

Snart har jag funnits i ett år och då vet jag att man får ha kalas och äta sån där tårta. Det ska jag. Dessutom får man paket. Mam säger att man måste önska sig saker så vad jag ska önska mig... Leksaker som låter e ju kul och en sån där blå bil som Alex har. Tror mam o pap vill att jag ska önska mig kläder men det e ju rätt tråkigt. Den 13 september ska jag i allafall ha kalas, så alla som vill får komma.

I morgon är det dags att träffa mina hjärtläkare Johanna och Estelle. Tror att de ska köra med den där pinnen på min mage för att se hur mitt trasiga hjärta ser ut. Mam sa att eftersom jag är så pigg så kommer jag att få sånt där medel som gör att jag blir trött istället så att jag inte leker med ultraljudsmojängen. Om jag inte är för trött i morgon så skriver jag nån rad så ni får veta hur det gick på sjukan.

Go natt.

  • Comments(1)//linus.staverfelt.se/#post146