Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

6 okt

2009Posted by Linus Wed, October 07, 2009 00:02:41

Förstod väl att det inte skulle vara någe kul på BVC. Maria stack mig TVÅ gånger med den där onda, hemska saken. Tydligen får man såna där sprutor för att man inte ska få konstiga sjukdomar. Först var hon osäker om jag skulle få sprutan för tydligen ska jag få ännu fler onda sprutor om några veckor och då var jag tvungen att få dessa nu för annars skulle jag inte kunna få de andra. Ont gjorde det.

För någon dag sedan när jag vaknade så var allt i samma färg ute - vitt. Mam sa att det var snö som kommit. Jag kommer ihåg förut en gång så åkte jag sån där plastmojäng på den vita snön, undrar om det är samma snö som kommer nu och om det går att åka plastmojäng... Jag fick iallafall inte gå ut och testa eftersom jag fortfarande är lite sjuk och har problem med luften som ska in och ut i min kropp.

Igår var det tåtkalas här hemma. Min mam fyllde fasktiskt år och jag fick smaka både tåta och nåt som kallas för bulle. Det var kul för min kusin var oxå här, så vi lekte. Det var massa dagar sedan jag fick leka med honom eftersom jag varit sjuk och han oxå. Vet ni, Alex har visst fått en kulig leksak som man kan åka fort på, den vill jag oxå åka på.

En kväll skulle min mam o pap bort och jag fick inte följa, så då kom min moffa till mig. Jag tycker jättemycket om min moffa. Vi lekte och hade kul men sedan var det sovdags för mig och nästa gång jag vaknade så var inte moffa kvar.

Jag o pap brukar leka under den man går på för att gå till andra våningen. Alltså jag är under och gör titt-ut och pap står framför och skrattar.

På torsdag ska jag till sjukan igen på koll, tror jag. Ni som undrar om jag hört något mer om operation, så nej ingenting. Vet att jag ska göra nån typ av röntgen, får kanske höra nåt på torsdag.

Natti

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post153