Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

13 okt

2009Posted by Linus Tue, October 13, 2009 23:13:27

Idag har det inte varit någon rolig dag iaflafall inte första delen av dagen. Jag fick kliva upp tidigt men fick ingen frulle. Sedan satte mam o pap sån där plastgrejer med klet på mina händer o armar, tror det heter emla. Sedan for vi till sjukan till en avdelning som jag varit på en gång förut, den ligger på samma våning som där jag var första tiden i mitt liv, 109:an, men ändå inte på samma ställe. Jag fick leka en stund, fortfarande utan någon frulle.
Sedan tog mam o pap av mig kläderna och så fick jag en jättestor tröja på mig. Tror nästan att pap hade fått plats i den för den var så stor och efter en stund började jag känna mig lite konstig, måste ha fått nån meducin när min blöj byttes för allt blev som skumt. Därefter gick vi ner i sjukan till röntgen. Jag kände mig fortfarande lite skum. För att jag skulle ligga så stilla som möjligt så skulle hon doktorn få mig att sova genom att ge sömnmeducin in genom min hand. Usch så ont det gjorde när dom skulle få in en moj genom min hand. Efter en lång stund så blev jag så trött så jag somnade och sov rätt länge. När jag vaknade var bara pap hos mig och jag var på ett ställe jag aldrig sett förut, mam hade gått iväg för hon skulle visst jobba. Dumma mam att lämna mig här. När jag varit vaken en stund så fick jag åka i den stora sängen upp till den våning jag var på först och där fick jag äntligen frulle. Jättegott!
Innan doktorarna fick mig att sova så var min syresättning ner mot 80 och lite därunder. När jag sov fick jag sån där extraluft in genom min näsa. Senare där uppe på avdelningen så mättes min syresättning igen och då var den 88 i fot och 84 i handen.
En stund efter att jag fått min frulle så åkte vi hem. Åh så skönt det var att få åka från sjukan.
De bilder som tagits på sjukan på min kropp ska nu skickas till Göteborg så dom vet hur jag ser ut inne i min kropp före operation.

Senare på kvällen kom Alex och vi lekte men jag var lite trött. Jag var hos Alex i för några dagar sedan och då lekte vi med hans leksaker. Hur kul som helst. Jag fick även testa hans nya lekpryl som man sitter och åker nerför, JÄTTEKUL.

Nu ska jag sova igen men den här gången utan några dumma doktorar som sticker mig i händerna. Natti

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post155