Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

30 okt

2009Posted by Linus Fri, October 30, 2009 22:18:54

Puh så länge sedan jag skrev något här. Jag har de senaste dagarna inte mått jättebra, min mage vill inte riktigt fungera som den ska (tack för blöjs) och dessutom har kroppen varit varm så jag har fått meducin för att bli mindre varm. Matlusten är inte så stor, tur det finns lelle. Tror jag skulle kunna leva på endast lelle.

Förra helgen hade jag riktigt kul. Jag lekte massor med kusin, åkte bland annat på hans nya leksak - schkanan som var jättekul tills den var dum för jag lamlade och slog huvudet.

Sedan kom min kompis Ludvig och jag fick fick paket av dom - en träsak med massa runda små, små bollar på. Tack Ludvig o Ludvigs mam! Eftersom Ludvig ramlar lite då och då så får han ha en mössa på sig för att inte slå sig. Den skulle jag ha haft när jag åkte schkanan hos kusin.

Under veckan har mam varit borta och lärt dom hon jobbar med nåt inom datorer och då var fammo här. Fammo var överallt i vårat hus, torkade alla saker och runt alla saker. Så nu är det jätterent här hemma. Tack fammo!

Jag håller på lär mig att spela på spelsaken. Det är jättekul. Tror jag kommer att hålla på med något som man trycker på när jag blir stor.

När mam kom hem då hon varit borta så fick jag en egen stol. Wow. På den kan man stå och då når jag ju saker högre upp än jag gjort tidigare. Tack mam!

Vet ni, vet ni, jag har kommit på hur man gör för att tas sig fram som alla andra gör. Jag kan gå! Nu kan jag snart springa ifrån Alex. Det är ju inte hellätt men det går.

Om någon undrar hur mitt hjärta mår så kan jag berätta att min syresättning låg på 86 när jag o pap var till Maria på BVC nu i veckan. Nästa vecka ska jag träffa Marie igen. Det börjar bli jobbigt att leka, förstår inte men e liksom tungt att få luften ut och in ur kroppen.

En annan sak som mam berättade var att jag har fått något som visst kallas för dagisplats. Jag ska få vara på samma ställe som mam o pap på dagarna på Campus. Kul.

Hörs!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post157