Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

19 nov

2009Posted by Linus Thu, November 19, 2009 23:40:31

Oj, oj idag hände det grejer. Jag, mam o pap var till en tant på sjukan för mam o pap skulle prata om dagar och sånt. Jag fick leka i tantens rum medans dom pratade. Bland annat så tittade jag ut på alla bilar som for utanför, men jag tittade liksom ner på dem för jag var högre upp än dom. Var ganska skönt att vara på sjukan utan att bli stucken eller så. Men så skulle tanten visa en pryl med massa knappar som jag skulle få trycka på och bordet började röra sig uppåt och neråt. Plötsligt bara kom det en massa papper och saker farandes mot mig och tanten. Usch så rädd jag blev. Jag tror att jag lyckades riva henns kontor, men det kan även ha varit hon som gjorde det. Det var hur mycket papper och såna där saker som man sätter papperna i runt oss. Ooops men det gäller att göra så att man inte blir bortglömd...

Utanför tantens kontor var ett rum fullt med massa roliga leksaker. Jag fick leka där en stund. Det fanns bland annat en sån där som mam o pap har hemma för att ta bort skräp med.

Idag ringde Marie min sköterska på sjukan. Vet ni att det är nog snart dax för oss att åka till Göteborg. Hon sa att Göteborg planerar att operera mig i mitten av december, tror att det är snart. Pap fick inget datum men det skulle komma ett datum med posten.

För några dagar sedan var vi till kusin och hälsade på. Dom stora åt massa mat medans jag o Alex lekte och for runt. Mobo Janne och mostis Ag höll på utanför huset och försökte skrämma mig o Alex. Jag tyckte det var lite läskigt men Alex han skrattade för fullt.

Samma dag var även momma o moffa till mig. Dom hade en boll med sig och är jättekulig att leka med.

Måste bara visa hur cool jag kan vara...

Hörs senare, kanske jag har fått ett datum i brevlådan då.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post159