Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

24 nov

2009Posted by Linus Tue, November 24, 2009 21:34:13

För någon dag sedan drog mam mig runt på golfisen när pap spelade. Det var inte så kul så när pap jagat bollen en stund, så somnade jag. Åh så skönt det var att sova.

Senare på kvällen for vi till momma o moffa och då hjälpte jag o Alex till med att städa mommas skåp. Efter en stund hittade jag även ett annat skåp med roliga saker i de var lite tyngre att hålla i.

Det är även rätt skoj att ta saker och bära runt dem. Alla säger nene men jag gör som jag vill iallafall.

Idag var Alex o hans mam här. Oj vad hans mam är stor om sin mage, jag tror inte den kan bli någe större nu. Min mam säger att det är en bäbis där i men det tror jag inte på. Hur skulle jag få plats i magen? Hon har nog bara ätit mycket mat.

Appopå mat - till helgen måste ni äta på McDonalds. Då går en del av det ni äter till Ronald McDonald Hus. Ja alltså jag tror inte att maten som ni äter skickas dit utan det ni handlar med. Tänk om Ronalds inte funnits i Göteborg, då skulle min mam o pap inte kunnat bo där. Ät mycket!I morrn ska jag till sjukan på koll igen. Mam sa idag att jag hade blåa naglar men jag har inte målat på dom. Får väl se vad poxisen säger.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post160