Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

29 nov

2009Posted by Linus Sun, November 29, 2009 21:47:57

Vet ni? Min mostis hade inte ätit för mycket, det bodde visst en liten bäbis i hennes mage. Idag flyttade bäbisen ut från magen och jag fick en kusin till. Det är tydligen en sån som mig och Alex, en kille alltså. Kul!

Det har hänt mycket saker i helgen. Igår kom det sånt där vitt från himlen och det var bra för då fick jag åka i min blåa plastpryl.

Sedan åkte vi iväg och tittade på olika saker bland annat utanför affärn och sedan på ett annat ställe som jag tror heter Ångsta.

I morse tände pap på en pinne på bordet, man ska visst göra så i några veckor. Kommer inte ihåg att vi gjorde det förra året men det är rätt mycket som jag inte kommer ihåg från då. Sedan åkte jag o pap till Alex. Det var jättekonstigt för moffa var där, inte Alex mam o pap men dom var visst och hjälpte den lilla bäbisen ut. Sedan kom mam o hämtade oss och vi for till stan. På vägen somnade jag och sov en stund tills pap väckte mig. På bilden nedan ser ni mig sovandes fast pap tagit ur mig ur vagnen. Är lite trött bara...

Sedan for vi på McDonalds, självfallet vill jag och mina mampaps stödja Ronalds. Och vet ni vad? Jag fick en egen sån där hamburgare. Åh så gott det var, hoppas jag får fler såna i mitt liv. Jag fick även leka där på McDonalds, det var jättekul.

Det har varit en rolig dag och när jag skulle sova så ville jag inte det. Vill väl inte sova när jag vet att mam o pap inte sover. Men tillslut så orkade jag inte stå emot tröttheten längre. Så nu sover jag, go natt.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post162