Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

1 jan

2010Posted by Linus Fri, January 01, 2010 23:44:01

Oj oj idag är det ett nytt år - 2010. Men alltså jag är ett år, hur många år finns det? God fortsättning på det nya året till er alla! Det kommer jag fasktiskt ihåg från förra året att man ska säga. Undra vad som kommer att hända i år? Hmm, en sak vet jag ju - operationen men sen då.

Igår på självaste kvällen för det nya året så var vi hos mostis, mobo och kussarna Alex o X (han har ju fått ett namn nu Ludvig men det heter ju min kompis så han får heta X). Där var även kussar till Alex o X och deras mam o pap så klart. Först innan vi gick in så var vi ute. Äntligen fick jag åka på min utepryl som jag fick av tomten. Det var jättekul. Eftersom mina ben inte är så långa än så lyckades jag inte få prylen att röra sig utan mam o pap fick hjälpa till lite. Jag o Alex i kapp och kolla så ser ni att jag var fasktiskt före honom...

Men det var kallt ute så jag o mam gick in, mycket varmare inne. Det kalla ute tog hårt på mina krafter så jag blev trött fort och innan dom andra hade börjat äta så somnade jag. Men jag tog mig bara en liten vila, för innan dom hade ätit upp köttmaten så vaknade jag igen och sedan kämpade jag med att hålla mig vaken. Hade ju hört nåt om smällare och det ville jag ju inte missa. Vid nån tid, tror att det är en speciell tid, så sa dom äldre gott nytt år och sen skålade dom och efter det så fick jag se smällarna som jag kämpat för att få se. Wow det var jättehäftigt. Det lyste liksom uppe i luften i olika färger. Jag och mam tittade på andra än pap som smällde oxå, liksom mycket längre bort. Måste säga till Alex att han håller sig vaken nästa gång.

Förra året var jag ju till BVC, ja eller för några dagar sedan, och som jag trodde så klarar jag mig super på lelle. Min matchvikt var 11330, alltså mer än förra gången då det var typ 11005. Min syresättning var däremot inte lika bra, 80-86, men det visste jag ju redan eftersom jag inte orkar så mycket.

Som sagt - god fortsättning på det nya året!

  • Comments(1)//linus.staverfelt.se/#post168