Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

6 jan

2010Posted by Linus Wed, January 06, 2010 23:00:11

Idag när jag vaknade efter att sovit en liten stund, så hade granen som bott inne hos oss flyttat, den fanns inte där vid tvn längre. Usch så dum den var som inte var kvar tills jag vaknade. Mam sa att den kommer att flytta in till oss igen nästa jul. Undra var bor den tills dess? Hos tomten kanske, han oxå var borta.

Momma o moffa var här hos mig idag. Det är jättekul att leka med dom. Fölåt momma men moffa e bäst. Men jag kan leka själv oxå. Igår lekte jag inne i paps jacka, den är ju lika stor som mitt plasthus. Tittut!

Sedan hände nåt konstigt på mitt huvud för mitt hår stod upp när pap höll jackan ovanför.

För någon dag sedan var det lite mindre kallt ute så då fick även jag vara ute och leka. Och då passade jag på att göra allt jag kunde på den lilla stunden. Först hjälpte jag pap med snön utanför här.

Sedan åkte jag o mam, fick ju inte åka själv suck, på min kuliga utepryl - tror den kallas för snå räjser. Mam bromsade hela tiden, hon e ju en fegis. Jag gillar att åka fort.
Tur nog kom pap o räddade mig och jag fick åka skooooooter istället. När jag blir större ska jag oxå ha en sån.
Sedan blev det lite kallt så jag fick gå in och sedan dess har jag inte fått varit ute och lekt för det är så kallt. Tydligen var det minus 25 ute här ikväll, jag fattar inte riktigt hur kallt det är men det låter minusigt. När det är kallt så orkar jag ju inte så mycket för syresättningen blir lägre och därför får jag inte vara ute. Jag o mam var till Marie på Barnmottagningen för några dagar sedan och då visade poxisen från 77-90, ja både dåligt och ännu dåligare.

Innan jag skulle sova idag så badade jag och det är jättekul att leka med vattnet så det far överallt. Mam sa att det var sista badet hemma på flera veckor eftersom efter operationen så får jag inte bada. Imorgon åker vi till Göteborg men är inte där förrän dan efter. Förra gången var vi där samma dag men nu åker vi nåt annat som tydligen låter tuff-tuff och tar längre tid. Nu närmar det sig.

Nästa gång jag skriver är jag i Göteborg. Hörs!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post169