Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

11 jan kväll

2010Posted by Linus Mon, January 11, 2010 20:58:16

Om jag vetat det här i morse så skulle jag nog aldrig klivit upp. Dagen började så bra med ett besök på avd 323 och slutade jättetrött med massa slangar på IVA.

Jag, mam o pap följde i morse efter jag badat, igen, med två sköterskor till ett rum där det kom in en gubbe och en tjej i gröna kläder. Jag såg att mam o pap var ledsna och efter det kommer jag inte ihåg nåt mer. Dom där grönisarna måste ha gett mig nåt, ska passa mig för såna i fortsättningen. Senare nu i kväll så försökte jag vakna till men jag somnade på en gång. Snacka om att vara trött. Tror att det sitter en massa slangar o prylar i hela mig för när jag försöker röra på mig så är det liksom saker runt mig.

Hörde nån som pratade om att min operation har gått bra. Min klaff till lungorna är visst borta men den var tydligen inget att ha ändå. Nånting sitter i näsan och tror att det är det som hjälper mig att andas. Nu ikväll försöker jag andas själv så i morgon kanske jag blir av med den där andningsprylen.

Jag är jättehungrig men vet ni hur taskiga dom är här, allt jag fått är en liten, liten, liten skvätt välling tror jag det var. Dessutom så fick jag inte ens smaka för dom skickade ner det direkt i magen via en annan slang i näsan. Suck.

Hörde att mam o pap var hos mig ikväll och det kändes tryggt. Nu ska jag sova vidare så vi hörs i morrn.

  • Comments(1)//linus.staverfelt.se/#post173