Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

17 jan

2010Posted by Linus Sun, January 17, 2010 14:55:09

Det är inte lätt att sova när det kommer sköterskor och stör. Dom tror att dom smyger men jag hör fasktiskt och när jag skriker så går dom igen. Haha ska ju inte tro att dom kan komma nära mig utan att jag märker nåt.

Syresättningen är ganska bra, 95-98. Min matchvikt har minskat sen jag kom hit, i morse när mam vägde mig så vägde jag 11150 och när jag kom hit 11440. Mam o pap säger att om man inte äter så minskar man i vikt och till slut försvinner man. Men jag vill ju inte äta. Kolla in hur mycket mat jag fick till lunch idag, efter en timme vad det rätt mycket kvar på tallriken. Pap säger att jag äter mikrotuggor. Mikro är ju nåt man värmer lellen i. Fattar inte alls vad mikrotuggor är.

Just nu försöker pap få mig att äta. Jag har fått en kopp med nåt kallt som tydligen ska vara jättegott men usch jag vill inte ha det heller. Igår när jag bloggade hade jag ju en typ tunn tråd in i handen och en i foten som dom använde för att ge mig meducin och påsmat i. När jag fick meducinen igårkväll så blev min hand mycket, mycket större. Tydligen hade nåt hänt med nålprylen så det gick ut i handen istället för dit det skulle. Så då tog dom äntligen bort den onda prylen. Även igår hade jag fått för lite vätska i mig så då fick jag påsslang igen men den här gången in i foten. Konstigt ställe att få mat i sig! Det var svårt att vända sig i sömn för slangen var ju ivägen. I morse så hade även nålprylen i foten pajjat så då försvann även den. Hihi. Nu är jag alltså utan "ingång" som dom säger.

Jag mår inte helt bra. Nyss när mam kollade med pinne i rumpan så var det varmt i min kropp igen - 38.7. Så nu väntar jag på att läkare Björn ska komma, för då ska jag ultraljudas igen. Hörde nåt om att jag kanske ska få tillbaka en "ingång" - NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ vill inte, de gör ju ont ju.

Vi har ju tv på mitt rum och idag har vi tittat på när folk åker på snö åt alla möjliga håll. Tror att det har gått bra för dom som pap o mam gillar - svenskarna, vem det nu är. Heja, heja.

Får väl se vad läkare Björn säger men kanske en permis till Ronalds ändå.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post178