Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

18 jan

2010Posted by Linus Tue, January 19, 2010 00:33:22

Idag har jag mått mycket bättre. Det har varit nästan normalt varmt inne i min kropp idag. Detta gjorde att jag fick åka utanför dörrarna till avdelningen. Jag fick inte åka till Ronalds men till ett jätteroligt ställe här på sjukan. Det finns ett ställe som kallas för lekterapi och där finns jättemycket leksaker och prylar. Mam o pap körde mig i barnisen dit. Vet ni, det fanns ett typ hus där som hade saker man kan laga mat och så med, och dessutom fanns en mikro inne i det lilla huset. Helfränt. Pap, så vill jag oxå ha hemma.

Här försöker jag laga en bil så som pap lärt mig att man ska göra.

Sedan testade jag en av bilarna som fanns på lekterapin men alltså hallå, den funkade ju inte att köra. Vilken dålig bil, tror det stod typ vovlo på den. Nä längtar hem till min bobbybil.

Sedan jag ätit lite bättre idag, kände fasktiskt för lelle flera gånger. Tror att mam o pap tyckte det var bra. Det bästa med att jag ätit lelle är ju att jag slipper den där påsslangen in natt. Mam o pap har försökt mata mig med allt möjligt bara för att jag ska äta o jag e ju inte osmartare än att jag tar chansen. Fick idag smaka nåt som tydligen är potatis men den var väldigt smal för att vara potatis och så är den liksom vågig. Gott var det i allafall.

Mam o pap äter ju sin mat inne på mitt rum på sjukan o idag kom det en tant in på rummet med en påse till dom. Jag får ju visserligen oxå min mat in på rummet men det är ju av sköterskorna, pap ringde ju till nån.

Det blev skojmeducin idag oxå. Dom satte om nålprylen idag igen. Tydligen så har jag dåliga artärer eller vad det kan heta, så dom pajar hela tiden och funkar alltså dåligt. Den jag fick i handen igår gjorde så fruktansvärt ont idag när sköterskan Anna skulle ge mig meducin och jag lyckades få dom att fatta att det gjorde ont, så då blev det en ny nålpryl i armen. Det låter som om att jag måste få ännu en ny i morron för att denna inte funkar så bra heller. Men alltså nu får dom snart ge sig, jag kommer ju har hål överallt på kroppen. Nu ikväll så kom värmen i kroppen tillbaka, vaknade av att jag kände mig väldigt varm. Mam sover hos mig i dag och när hon tog värmepinnen så visade den 39,1. Pling, pling till sköterskan som kom med meducin först, sedan kom hon med en läkare, därefter kom hon och skulle sno mig på blod men det tänkte jag minsann inte ge bort. Får se om jag mår bättre i morgon annars skulle dom kolla om det bor bacillusker i mitt blod igen.

Nu måste jag sova för snart kommer dom väl o ska ta kontroller. Natti.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post179