Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

24 jan

2010Posted by Linus Sun, January 24, 2010 21:56:50

Idag har det varit en lugn dag, bara en sväng på avdelningen. Dom där röda märkena på kroppen satt fortfarande kvar på min kropp i morse så då bestämde mam o pap helt själv att jag inte skulle få meducinen. Istället rullade dom ner mig på sjukan och doktor Ulla tittade på mig. Min mam o pap måste vara läkare dom oxå för doktor Ulla sa att jag skulle slippa meducinen, precis så som mam o pap sagt. Nu ikväll var dom röda märkena nästan borta. Troligtvis är det så att min kropp inte tyckte om antiotikan och försökte då visa det med röda märken, så som jag brukar göra genom att bli jättearg.

Mam o pap åt middag med Wilmers mam o pap och Theas pap. Dom är jättesnälla allihop, tyvärr kan inte Thea eller Wilmer vara med för dom är på avdelningen fortfarande. Det är bara jag som kommit därifrån.

I morgon ska jag kliva upp tidigt för jag ska ta ett nytt CRP för att se hur jag mår. Om allt är ok så tror jag att vi får åka hem, på något sätt. Det är så skönt att få sova här på Ronalds med mam o pap men jag längtar hem till mina leksaker.

  • Comments(3)//linus.staverfelt.se/#post184