Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

26 jan

2010Posted by Linus Tue, January 26, 2010 21:18:02

Vet ni vad? Jag är på väg hem nu. Ligger just nu o gungar fram o tillbaka i tufftuffen. Men innan jag får åka hem till mina leksaker måste jag till sjukan i Östersund. Det var nära att jag inte skulle få åka idag. Dom där röda märkena på kroppen var överallt idag och dom var jättestora. Därför fick jag, mam o pap åka på en annan avdelning för att kolla vad det är för nåt. Han läkarn som var på den avdelningen sa att det är nässelfeber och det kan man visst få efter operation, infektion eller om man är allgerisk mot nån antiotika. Jag passar ju in på alla tre så varför inte. Det är nog därför jag haft högre tämpratuur än vanlig oxå. Det är fortfarande varmt inne i min kropp, i morse var det 38. Så vi får väl se om Östersund säger att jag ska stanna där eller om jag får åka hem till vårt hem.

Inte i natt utan förra natten så vaknade jag av att maten som var i min mage inte längre ville vara där. Lite synd om mam för hon fick en del av magmaten på sig. Flera gånger hände det innan jag kunde somna om igen. Vi skulle ju vakna tidigt eftersom jag skulle ta ett nytt CRP, så det blev inte så mycket sova den natten. CRPt var lite lägre än dagen före så det var ju i allafall bra. Idag hände det igen när mam satt o matade mig, då ville maten upp igen. Usch, det är inge roligt! Alla ser jätterädd ut när man säger att maten vill ut fel väg, dom tror jag har vintersjukan eller nåt sånt men det ere inte. Det beror på meduciner och infektioner i min kropp. Så nu är jag lite försiktig med vad jag äter för jag vill inte att det ska komma upp igen.

Vill passa på o tacka för att vi fått bo på Ronald McDonald. Kom ihåg att äta på McDonalds för det gynnar sjuka barn och deras mam o paps. Vill även tacka personalen på avdelning 323 som tagit hand om mig sedan 8 januari. Tack! Önskar mina kompisar Wilmer o Thea lycka till - ni måste ju bli frisk nu så även ni får åka hem.

Jaja nu e jag i allafall på väg till Östersund så få vi väl se hur mina nässlar mår i morgon.

  • Comments(2)//linus.staverfelt.se/#post185