Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

14 feb

2010Posted by Linus Sun, February 14, 2010 22:28:11

Idag är det Alla hjärtans dag. Alltså dagen för alla trasiga, fixade och hela hjärtan. Man paket på den här dagen och jag fick två små bilar som kan köra själv. Tack mam o pap. Vi har varit på ett ställe idag där man äter. Till en början var det väl okej och jag fick smaka o så men mam o pap åt ju så länge så då tröttnade jag och ville kliva ur stolen jag satt i men det fick jag ju så klart inte. Då tog jag o höjde rösten och då stoppade dom i sig maten mycket fortare.

Den här veckan har jag fått vara ute och lekt lite. Jag har åkt plastprylen som inte går så fort, suttit i den där lådan som sitter på en mojäng som man liksom sparkar för att den ska röra på sig och dessutom har jag ju åkt snårajser. Kuligt. Igår fick jag till och med åka skoter med pap. O vet ni - det är jättekul. Sedan åt jag en konstig mat som pap gjorde här ute. Man använder sån där brand för att göra maten och det var fasktiskt ganska gott men törstig blev jag. Tror det kallas för kålbulle, konstigt för det såg inte ut som nån bulle.

Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder i mitt fotoalbum men jag har ju fullt upp med att leka med bilar, bollar och annat. Men ska försöka fixa det, annars får mam göra det istället.

Trevlig dag till er alla med hjärtan, speciellt till mina hjärtpolare Wilmer och Thea som inte fått åka hem från Göteborg än.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post189