Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

25 feb

2010Posted by Linus Thu, February 25, 2010 21:08:17

Men var tog mina bokstäver vägen? Jag skrev ju i bloggen o sen bara bort. Mäh! Happ får väl sätta in bokstäverna igen då.

Igår var jag på sjukan och träffade Marie och Johanna för en helt vanlig kontroll. Vågen visade att jag fortfarande inte kommit upp i samma matchvikt som innan operationen i Göteborg. Jag vägde 11240. Sedan körde Johanna pinnen runt på min mage och sa att allt såg bra ut, men det visste jag ju redan för jag mår ju bra ju.

Poxisen åkte som vanligt på och den visade att syresättningen är på topp, 99. Sedan snodde Marie mig på blod för de skulle kolla saltet i mitt blod, är det inte syre så är det salt. Och som tack för att hon fick ta blod så fick jag en snurrpryl som är rätt skoj. Dessutom fick jag en gubbe när jag var in och blev vägde och ekgad men jag ville ha en annan så jag fick två.

Idag har äntligen tämpratuuren ute blivit varmare. När det är minus 30 så får jag inte vara ute för mam o pap. Så idag åkte jag bland annat i den där lådan som sitter fast i typ en stol och så stod mam bakom och sköt på. Det var så härligt så jag somnade.

För några dagar sedan var jag och mam o hälsade på min lilla kompis Ludvig och hans mam. Alltså inte minikusin Ludvig utan min kompis. Han hade massa roliga leksaker som vi lekte med. Förutom lek så fick åt vi kakor o bullar.

Sen har jag ju så klart även varit till Alex och Ludvig och lekt, ja åtminstone med Alex för miniLudvig sitter ju mest och tittar. Men Alex e så bråkig, han ska alltid ha samma saker som jag har och så drar han i dom tills jag ramlar. Han är så dum när han gör så. Nästa vecka ska jag börja på nåt som heter dagis. Mam säger att jag kommer få jättekul med massa leksaker och en massa andra barn. Jo säkert men kommer mam vara där...

Nu har det gått sex veckor sedan jag opererades så för några dagar sedan fick jag ÄNTLIGEN bada igen. Åh så kul det är

Åsså en sista påminnelse om min insamling till Gertrud. Insamlingen är ju bara under denna månad som är alla barnhjärtans månad.
Skicka ett mess till 72901 och skriv BARNHJARTA 188 "DITT NAMN" (här ska du alltså skriva ditt eget namn, barnhjarta är utan såna där prickar). Då får jag 30 kronor till min insamling.
Eller så kan ni välja själv hur många kronor ni vill ge min insamling och sätta in dom på nåt som heter plusgironummer 90 91 92-7 och då skriver ni WP Barnhjärta ID=188 (nu ska ni sätta in prickarna på barnhjärta).
Gör det nu!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post191