Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

7 mars

2010Posted by Linus Sun, March 07, 2010 20:00:38

Oj oj nu har jag gjort det igen! Ja eller egentligen inte gjort - skrivit i min blogg.

Jag är en stor kille nu för jag har börjat på nåt som kallas för dagis. O vet ni, där finns massa leksaker och jättemånga kompisar, så många kompisar har jag aldrig haft. Det är jättekul. Mam har varit med mig där dom här dagarna och till veckan så hörde jag något om att hon inte kommer vara kvar med mig där - neeeeeeeej hon måste vara med mig hela tiden. Vi ska egentligen vara ute innan lunch men det har varit så där kallt nu igen och då har vi som är minst fått vara inne istället. När jag ska sova, vilket är efter maten, så får jag sova ute i barnisen och det är jättevarmt och härligt. Sista dagen jag var där innan det blev ledigt, så vaknade jag och mam hade gått iväg och fanns inte där. Usch så hemskt det var. Hon måste ju fatta att hon inte får gå iväg och lämna mig kvar. Det som är bra är att både pap o mam jobbar ju på nästan samma ställe som jag är på dagis.

När jag inte varit på dagis så har jag bland annat lekt med Alex men även varit ute och lekt i den kalla snön. Jag har åkt snårajser och plastprylen men även fått åka skooooooter med pap. När jag blir större så ska jag oxå har en sån där brrrrrrummmmmmmm. En gång när jag, pap o mam åkte på brrrrrummmmen så satt jag längst fram men var så trött så jag somnade. Jätteskönt att sova på den.

Idag har mam o pap inte varit så glad på mig för jag jag har varit lite... grinig. Men alltså man måste väl få vara lite arg ibland oxå och inte bara vara glad och skratta, eller. Får se om det bli någe dagis i morron för det har börjat rinna ur min näsa.

Lägger ut lite nya bilder i mitt fotoalbum oxå.

Hörs.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post192