Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

22 mars

2010Posted by Linus Tue, March 23, 2010 22:37:30

Nej inte igen! Allting har ju varit så bra. Det är fasktiskt riktigt kul på dagis även om det är jättetråkigt när mam o pap lämnar mig där. Alla säger att jag blivit så duktig. Hm, jag har väl alltid varit duktig... Jag börjar oxå förstå hur man ska hålla i den där saken när man ska få in maten i munnen men bara på dagis för hemma glömmer jag liksom bort det.

För någon vecka sedan var jag o mam in på sjukan. Kolla in vad duktig jag är - kan fasktiskt ställa mig på vågen själv. Att den bara visade 11,0 kg var visst inte allt för bra.

Sedan försökte jag även kolla om jag blivit någe längre men förstod inte riktigt hur den där saken fungerade.

Vi var där för jag har ju ett skumt märke nedanför där mitt huvud sitter fast på kroppen. Därför tittade en blåklädding och sedan kom en i vita kläder, sedan fick jag träffa Marie och hon hädde på sån där vit kräm som gör att jag inte känner något. Efter en stund snodde hon mig på blod. Dessutom fick jag en hemsk spruta in i benet - aj. Efter någon dag fick jag plötsligt högre värme inne i kroppen och tämpratuuren visade 39, som satt i några dagar. Nu mår jag ju bra men dom har visst hittat att det bor bacillusker i det blod som Marie tog.

I morse fick jag vara med pap på jobbet, trodde det skulle bli en rolig dag på paps job men efter en stund for vi till sjukan och då kom dom igen - blåkläddingarna. NEJ nya prover! Jag gjorde allt för att slippa undan, försökte ropa på hjälp men lyckades inte. Doktor Mattias stack mig till slut i foten efter att ha misslyckats lite här o var. Sedan var jag så trött att jag tvärsomnade i bilen. Jag behövde inte åka tebax till dagis utan fick åka hem med pap istället.

Hoppas att bacilluskerna har flyttat från mig.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post194