Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

2 april

2010Posted by Linus Fri, April 02, 2010 19:53:54

Vi är i stugan nu. Idag har vi varit på ett ställe som man åkte bil till och där det var jättemycket folk. Jag sov i stort sett hela tiden, det var ju så skönt att ligga i barnisen och gunga. När jag vaknade såg jag att det var massa folk som handlade saker från andra folk som stod under små plasthus. Platsen hette nog Lofsdalen. Tror jag hörde min hjärtläkare Johanna där men vi var ju inte på sjukan. Konstigt.

Paps skoter bor vid stugan nu och idag fick jag åka med pap en sväng på den. Jättekul! Brrrrrrrrrammmmmmm, brrrrrrraaaaaammmmmm.

Kan väl passa på och berätta att det verkar in finnas några bacilusker längre i mitt blod. Det sista blodprovet har inte visat något, så jag är nog frisker i allafall. Var i allafall till sjukan i veckan eftersom min vikt inte ökar så mycket. Nu visade vågen 11,1 vilket i allafall är 0,1 upp från förra viktchecken. Mattanten Helene pratade med mam om hur dom ska göra för att jag ska äta lite mer och så. Men jag vill ju inte äta mer, tycker det är nog med den mat jag får i mig.

Nu när vi är här så är det påsk. Idag har jag fått två stycken runda saker som var fyllda med lite olika saker. Det ena var från momma o moffa och innehöll bland annat nåt som jag tycker är jättegott - russin. Tack momma o moffa! Strumpsen var oxå kanon. Den andra runda saken var från mam o pap. Det innehöll lite gotta och sedan fick jag två nya bilar - Sally o Ramone som är kompisar med mina två bilar där hemma Blixten och Luigi. Tacktack mam o pap!

Glad påsk till er alla!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post195