Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

11 april

2010Posted by Linus Sun, April 11, 2010 23:42:51

Idag har jag gjort nåt jättekul - jag har åkt takto med Arnold! Mam var ju självfallet oxå med i takton. Det måste jag berätta för grabbsen på dagis i morgon. Oj oj en sån dag!

Den här veckan som varit har inget speciellt hänt. Jo, Marie ringde o sa att det fanns inga bacillusker boendes i mitt blod. Skönt då blir det inga fler hemska prover i allafall. Puh. Sedan har jag varit på dagis och det e riktigt kul. På morron när mam o pap lämnar mig e jag alltid ledsen men mina fröknar får mig alltid på bättre humör ganska på en gång. En dag på dagis ser ut så här att mam/pap lämnar mig före frulle, sedan äter jag frulle och det är gröt. Nu får jag gröt ur istället för den kastrullgröt som dom andra äter, för mattanten tyckte att lådgröt är bättre för mig. När vi frullat klart får vi gå ut och de e såååååååååå kul. Nu finns det en stooooooooor låda full med vatten ute på gården, den är det flera stycken som leker i, även jag. I fredags var fröknarna tvungen att byta strumps på mig pga vattenlådan. Vi som inte är så stora får gå in tidigare vissa dagar och då äter vi olika frukter, ibland tar jag sån där banan och ibland väljer jag något annat. Leker lite till och sedan är det lunch. Jag har ju blivit jätteduktig att äta, kan faksikt själv numera i allafall på dagis, vill ju visa dom andra barnen att jag oxå kan. Har hört att fröknarna tycker att jag äter bra. Efter maten lägger dom ut mig i barnisen och det e så skönt att sova i den. Jag brukar sova så länge det bara går, oftast kommer dom ut och väcker mig för det e mellis. Bara massa mat på dagis. Mellisen brukar vara sånt där bröd, nåt att dricka typ mjölk och ibland frukt. Jag hinner nästan inte äta färdigt förrän mam eller pap kommer för då ska jag åka hem. Visst blir jag glad att se dom men det e ju kul på dagis. Ja så typ ser en dagisdag ut.

Idag hjälpte jag till när pap skulle byta dom där däcken på bilarna. Man måste ju vara med för att lära sig. Nästa gång fixar jag det själv.

Imorgon fyller fadderpaps Per år och då ska jag o pap dit. Men jag säger grattis redan nu - Grattis fadderpaps! Det är fler som fyller år min pap fyller om en vecka. Då blir det visst kalas. Jippi, det betyder tårta. Gott, gott.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post196