Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

18 april

2010Posted by Linus Sun, April 18, 2010 23:01:55

Grattis pap! Idag men för många, många år sedan föddes min pap. Han kom för 40 år sedan, jag tror att det är rätt länge för jag har bara funnits i 1 år och lite till. Så idag har det varit massa folk här, dom flesta vet jag vem det är. Bland annat så var mina kussar från Kaxås här - Simon, Emma och Frida. Det var jättekul och när dom kom så fick pap paket men jag oxå. Jag fick filmer och sånt där lego som vi har på dagis. Tack mina kussar!

Jag o mam väckte pap imorse och då fick han paket och fika av oss. Sedan när jag och pap tittade ut genom fönstret så hade någon hängt massa saker där ute. Konstigt för det var ju inte där igår, undrar om någon varit här i natt när jag sovit.

Efter vi fikat och så gick jag, mam och pap ut och plockade undan det som hängde i träden och runt huset där bilarna bor. Oj så mycket skräp det blev.

Eftersom det var paps dag idag så sa mam att jag skulle vara fin och fick då ha en sån där tygbit runt halsen.

Imorgon ska jag på sjukan. Först blir det ekg hos Marie och hon kommer säkert kolla om jag blivit någe längre och tyngre oxå. Sedan ska jag till Johanna som ska köra runt med pinnen på min mage för att se om hjärta fungerar som det ska och sist blir det mattanten Helene. Så imorgon blir det inge dagis.

Grattis världens bästa pap!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post198