Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

9 maj

2010Posted by Linus Sun, May 09, 2010 21:05:13

Hej, hej min blogg. Igår var jag, mam o pap och en massa andra till det stora vita huset. Jag vet att vi varit där en gång förut och då var det Alex som fick vatten på huvudet. Den här gången var det lillkusin Ludvig som fick sitt huvud nerblött av en tjej i lång vit kappa. Det var ganska tråkigt att sitta still så jag gjorde allt för att få slippa, till slut släppte mam o pap ner mig. Men när jag sprang förbi tjejen i kappan och in bakom ett staket och tänkte kolla in blommsen som var där så kom pap efter. Sedan fick jag inte vara kvar där inne. Men det gjorde inget för det var mycket roligare ute, för då kunde jag springa runt, runt, runt.

När jag fyllde ett år så fick jag en pryl av fadderpaps som jag inte fick se då. Förra helgen öppnade pap äntligen lådan och jag fick nästan själv skruva ihop prylen. Det var ju en tjyttjel men jag når inte ner till dom där sakerna där framme. De gör inge för jag kan faskiskt ta mig fram ändå. Det är jätteroligt att åka runt inne på min tjyttjel.

Det finns något som är mer roligt än tjytteln och det är att åka med pap på hans gul pryl som låter bruuuuuummmm, brruuuuuummmmmm. Jag vill ha en egen sån.

Jag har jättekul på dagis. När mam o pap kommer vill jag nästan inte gå därifrån. När snön försvann ute på gården så kom det en massa olika roliga leksaker och dom tycker jag är jättekul att leka med. För någon dag sedan så fick jag o mina småpolare gå utanför dagis. O vet ni, då gick vi o tittade på en taaktoooo och åt russin. Vilken dag!

Idag när jag kom hem så stod det en sån där kana ute på gården. Nu har jag en egen kana, jippi.


Har nog inte tackat så då gör jag det nu - tack tant Måd och mannen för gungprylen.

Lägger ut lite bilder i mitt fotoalbum på diverse saker som hänt i mitt liv.

Hörs

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post201