Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

17 juni

2010Posted by Linus Thu, June 17, 2010 23:31:01

För någon dag sedan var jag o mam till sjukan o jag tror att de kollade alla delar som min kropp består av. Först var jag till Marie o hon vägde mig som vanligt, 12.2 kg, och sedan satte hon de där lapparna på min mage o sa till mig att sitta still. Efter en stund rasslade det till i apparaten och det var massa streck på ett papper. Sedan fick jag sånt där vitt klet och när man får det så vet man att då kommer det bli otrevligt. Åsså var det dax att se hur mitt hjärta mår men vet ni Johanna var inte kvar utan nu har jag den andra hjärtdoktorn som jag fasktiskt träffat förut, Estelle. Hon sa att allt var bra och att jag inte behövde komma till henne på jättelänge.
Eftersom mitt öra gjorde så ont för ett tag sedan så tittade Estelle på det och sa att det inte var helt friskt än. Nähä. Efter Estelle så var det dax för medicuintanten, ja hon som ska kolla va för meducin som min kropp inte vill ha. Hon ritade några prickar på min arm och sedan duttade hon på men nåt. Ut i rummet där leksakerna är igen, in till tanten igen och då hade det inte blivit nåt på min arm. Då skulle jag äta banan men hallå trodde hon verkligen att jag skulle gå på det. Förstod väl jag det att det var nåt skumt med den där bananröran. Näpp den gick jag inte på. Mam försökte o försökte, Marie försökt men inte sörrni. Inge meducintest på mig. Men då kom det där otrevliga som jag förstod skulle komma, Marie stack mig i handen och i armen för att sno mig på blod. Aj, det gör ju ont ju. Jag kommer ju aldrig bli stor för dom snor ju blod av mig lite då o då.
Jag behövde inte åka tillbaka till dagis och det var fasktiskt rätt skönt. Fick vara med mam istället.

Här e lite blandade bilder:
- Jag har ju fått två fräna stolar och ett coolt bord till mitt rum och dessutom har jag fått en massa matsaker som inte smakar nånting. Men jag kan iallafall bjuda på fika om någon kommer in i mitt rum.
- För någon dag sedan kom ett stort paket med posten och dagen efter kom ett till paket lika stort. WOW! Det var en tufftuffbana med ett eget tufftuff som går själv och låter. Så nu har jag en jättestor tufftuffbana där uppe i det stora rummet som jag aldrig får vara i.
- Har hjälpt pap ute så nu går det lite fortare för honom att bli av med de gröna stråna.
- Fick följa o titta när mam o pap slog på bollar på golfplejset. Kom då på hur jag ska känna mig säker där...

I morgon kommer fammo o faffa och det ska bli jättekul. Förra helgen sov jag över hos momma o moffa och det var oxå jättekul.

Hörs!

Psst...! Tack alla som röstade på mig i omslagstävlingen men tyvärr så vann jag inte... den här gången... =)

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post207