Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

1 juli

2010Posted by Linus Thu, July 01, 2010 20:57:46

Hej på er. Eftersom det var några dagar sedan jag skrev något så har det så klart hänt saker. Fammo och faffa var här hos oss för ett tag sedan och det var kul. När dom var här så tittade mam och fammo på folk på tv som hade jättefina kläder och jag tror att det handlade om en tjej och en kille för dom åkte bland annat efter hästar och vinkade. Tjejen hade en konstig sak på huvudet.

Min kompis Wilmer som bor i Göteborg, han bor inte där längre. Mam säger att han numera finns på ett ställe som heter Nangijala men dit kan man inte åka och hälsa på. Konstigt.

I helgen var jag, mam o pap i vår stuga. Vi var ganska mycket hos fammo och faffa och vet ni där kan man springa jättemycket och det var jättekul. Jag vill att vi ska ha så där mycket att springa på hemma oxå. Vi var även och hälsade på hos fastis Anette, fabo Mats och kusin Joacim. Det var oxå kul.

Min mam jobbar inte nu utan hon är så där sommarledig men pap jobbar fortfarande. Därför behöver inte jag vara på dagis, så jag och mam hittar på saker att göra. Vi har varit hos mina kusiner Alex och Ludde. Ibland är Alex är inge snäll med mig han tar de leksaker jag har och sedan gör han så jag ramlar. När jag blir stor så ska jag göra så mot honom. Idag skulle jag leka med miniLudvig, alltså inte min kusin utan min kompis, men istället fick jag åka och träffa en vitrockare. Det är något i min kropp som irriterar mig och då hostar jag. Det är så jobbigt när jag ska sova för då hostar jag jättemycket. Vitrockan gav mig meducin så jag ska slippa hosta.

Nu har även jag äntligen fått vara på den öppna skolan och lekt med andra barn. Det var ungefär som dagis men det var mammar och pappar där. Jag åkte massa tyttel och så fick vi äta hammbörjare och glass. Alex och Ludde var oxå där med sin mam. Det stod en lassbil utanför och det var inte bara jag som tyckte den var kul utan även Alex och en kille som heter Alfons.

Psst... har lagt in några nya bilder i mitt fotoalbum.

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post208