Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

16 aug

2010Posted by Linus Mon, August 16, 2010 21:49:38

Hallå där alla. Jag har inte glömt bort min blogg bara haft mycket annat att göra. Va roligt det är när man får vara hemma med mam o pap istället för att vara på dagis men det e ju oxå kul men ändå.

Det har varit sommar och jag har gjort massa kuliga saker. Förra veckan var jag med pap till stugan. Mam kunde inte följa för hon skulle jobba men jag hade jättekul med pap. När man är i stugan då träffar man även fammo o faffa och sedan lekte jag med kusin Joakim. Vet ni att där i Linsell finns det oxå traktorer. Jag fick sitta på en traktor som inte såg så ny ut.

Idag var jag o pap i ett land som heter Teknik. Där fick jag köra bil helt själv. Wow! Okej min fyrhjulis är kul men en sån där bil måste jag önska mig när jag fyller år.

Under den tid jag inte skrivit något här har det varit sommar och då har jag varit mycket hos momma o moffa, vilket är jättekul. Sedan var jag, mam o pap till ett ställe som det var jättemycket barn på och de hade massa roliga saker. Jöngelhuset tror jag det hette. En annan dag var vi o tittade på massa djur. Dom flesta bara låg och såg trötta ut men det fanns några djur som hoppade runt runt och såg ut som små barn med massa hår på kroppen. Aapa tror jag dom hette. Dom var roliga att titta på. En annan sak som var roligt där var att jag fick köra runt, runt på en traaaktor. Hihi.

Sedan har jag lekt med miniLudvig, alltså inte min kusin för han kan ju inte leka utan min kompis Ludvig men han verkade mest rädd för mig. En dag lekte jag även med min kompis Joel och hans syster Frida fick oxå vara med. Ja jag har gjort massa annat oxå.

Jag tränar allt jag kan på att försöka få alla stora människor att förstå vad jag menar. Det är jobbigt att ingen förstår vad jag vill. Jag kan jättemånga ord, bland annat mamma, pappa, offa, pomma, faffa, vet att Papyrus säger gnnnnäääääähäägg och Oskar vov. Självfallet kan jag traaktor oxå. Jag kan fortfarande sjunga Hajjer och försöker lära mig sången som den där bilen sjunger när han åker runt och säljer glass. Åh glass det är gott.

Nästa vecka ska även pap börja jobba så då måste jag väl gå på dagis igen då. Men det blir ju kul att träffa min dagispolare igen. Det var nog allt för nu.

Hörs!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post211