Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

18 nov

2010Posted by Linus Thu, November 18, 2010 20:48:10

Vet ni vem jag träffade igår - han som man får jukappar av och som säger hoho - TOMTE. Först visste jag inte om jag skulle våga men sen tänkte jag hur ska han annars veta vem jag är. Men för säkerhetsskull så fick pap följa.

För många dagar sedan så var pap borta och det vara bara jag o mam hemma. Då for vi till pomma o offa och det var jättekul. En dag när vi skulle äta så kom dom andra alltså Jejja, Ante, Ena, Jamme, Sander och Dudde osså va även Ossa och Ash med. Som vanligt var det ju bara jag som satt snällt när mam skulle ta bild, dom andra två dom vet ju ingenting om bilder.

Jag lånade pommas ögon och det var jättekul. Visst är jag väl lite lik pomma? Hihi

Pap o jag var till meducinsköterskan nu i veckan. Mam kunde inte följa för hon var hemma och hostade med varm panna. Jag trodde ju att jag bara skulle prickas med den där meducinen nä men då tar dom fram och ska kräma och plasta mig oxå. Pap hade visst pratat om att min mage inte är kry så då skulle det undersökas om jag är nåt med glutt eller nåt sånt. Därför snodde en sköterska massa blod av mig. Jag är ju stor nu så det gjorde fasktiskt inge ont. O sen fick jag en jätterolig boll som hoppade åt alla håll. Ni kanske undra hur det gick med prickningen, det visade inget så nu får jag visst äta all meducin igen. Som vanligt så vägdes jag där inne och med kläder så vägde jag 13,3. Inte så mycket uppgång precis men jag tror inte den där vågen hinner med min fart.

Till helgen kommer fammo o faffa och det ska bli jättekul.
Hörs!

  • Comments(0)//linus.staverfelt.se/#post219