Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

16 juli

2009Posted by Linus Thu, July 16, 2009 21:48:51

Nu är jag, mam o pap i vår stuga. Vi har varit o hälsat på hos faffa men fammo var inte hemma. Det var lite fullt i bilen inte jättefullt men ganska. Förutom att min barnvagn låg längst bak i bilen så lastade pap även in deras stora väskor för de där långa pinnarna som man slår på vita bollar med och dom tar ju lite plats. Tror att mam o pap ska spela med dem imorron, hörde nåt om att jag ska vara hos fammo o faffa men att faster ska passa mig. Får väl se i morron va som händer.

Var en sväng på sjukan idag, fortfarande inte min sköterska Marie, vanlig koll och så fick jag en spruta igen. Sprutan gjorde sååååååååååå ont. Min vikt var 9365, längden 76 och poxisen visade 92-93 i hand o fot.

Jag tycker fortfarande inte att det är så kul att äta annat än välling. Mam o pap försöker med all möjlig mat men efter att jag försökt med nej tillräckligt många gånger och dessutom har kladdat ner mig, dom och allt annat så ger de upp och fixar lelle istället, haha.

Har länge velat förstå hur man gör för att gå, det är ju så vingligt och svårt att ta mig upp på mina fötter utan hjälp. Idag kämpade jag hårt för att det skulle gå och till slut kom jag fasktiskt upp en gång på mina fötter, visserligen tog jag soffan till hjälp. Det var ganska jobbigt men nu kanske det går lättare när jag nästan förstår hur man ska göra.


Just ja måste ju berätta att jag håller på få en tand till där uppe. Har kommit på att det är ganska kul att bita mam, hon säger "aj så får du inte göra" varje gång...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.