Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

29 juli

2009Posted by Linus Thu, July 30, 2009 00:15:07

Så har jag varit inne på sjukan igen, på koll alltså. Äntligen var Marie tebax. Eftersom jag e lite större nu än tidigare så kan jag inte längre ligga ner när jag ska vägas, får liksom inte plats. Jag får sitta i vågen istället och då finns det så mycket som jag inte sett förut som går att dra i och pilla på, vilket gör att det tar visst lite längre tid för vågen att "stanna". Till slut så stannade i allafall vågen på 9630, se där ja.
Poxisen var lite busig idag för på foten började den med att visa 73 men eftersom handen visade 91 så trodde inte Marie på första siffran. Hon satte poxisen på min fot igen och då hade den busat färdigt och visade även den 90-91. Alltså jag ligger stadigt på 91 i syresättning, känns ju rätt ok.
Sedan fick jag, mam o pap vänta en stund på den läkarn Estelle så då lekte jag o pap med en sak som lät olika. Jag har ju fått nå skumma... utslag heter det visst, vid kissprylen alltså under blöjisen. Så nu ska mam o pap gegga på nån smörja så får vi väl se om det bli bättre. Sedan började de prata om nån sjukdom som många tydligen kommer bli sjuk i under hösten. Men för att jag inte ska bli sjuk ska jag visst få en eller två sprutor mot den sjukdomen och troligtvis kommer mam o pap oxå få sprutor. Ska dom där hemska sticken aldrig vara över... ajaj.

Jag sov hos momma o moffa i natt. Det är kul att vara hos dom men dom har ju så trångt så det var roligt att komma hem och kunna rejsa runt med gåstolen utan att köra in i saker hela tiden.

Vet ni, min önskan om en ny bil funka. Idag var vi på det där roliga stället som har så mycket roliga saker - Barnens Hus. Och då köpte mam o pap en ny bil till mig. Den låter inte så där som Alex bil gör men den e jätte bra och så har den en telefon så jag kan ringa vem jag vill. Dessutom går det att gå bakom bilen och hålla i sig, visserligen var det rätt vingligt med det gick.

Om ni inte sett mitt tidigare meddelande här på bloggen så klicka här istället - mina ljud. Jag visar lite hur jag kan låta. Haha tycker fasktiskt jag är rätt rolig.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.