Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

6 aug

2009Posted by Linus Thu, August 06, 2009 22:59:02

Jag är i vår stuga och vet ni det är fasktiskt inge kul att sova. Mam o pap tycker nog att jag är jobbig men jag tycker fasktiskt det är roligare att stå upp och försöka gå istället för att sova. I natt lyckades jag få sova i paps säng, hihi.

Igår innan vi for hit ner till stugun, så gjorde jag nåt som riktigt skoj. Först blev jag lite misstänksam men insåg att det skulle bli kul. Pap skulle ut och köra den där grejen som låter massa och äter upp gräset runt huset och då fick jag sitta på paps rygg i en typ väska. Det var jätteroligt men eftersom jag var så trött så råkade jag somna istället. Hoppas jag får åka mer i den där ryggväskan.

Vet ni, för någon dag sedan fick jag ju en ny bil och nu har jag även fått en annan pryl, typ en vagn. Har inte riktigt förstått vad jag ska göra med den men tror tanken är att jag ska använda den när jag går. Pap la massa såna där böcker fram i den och eftersom jag inte fattade vad jag skulle göra så satte jag mig bredvid och började bläddra i böckerna istället.

Mina skumma utslag gjorde att jag fick komma till ett nytt ställe på sjukan, hudmottagninge, o träffa en ny doktor. Nu smörjer mam o pap med en annan salva, får väl se om det blir någe bättre.

Så skönt att det där ståke är slut, för det var fasktiskt inge roligt att ha mina gröna saker för öronen som gör att jag inte hör nåt. I söndags var jag, mam o pap och lyssnade på Patriks Combo igen, ja jag fick ju inte höra utan mest tittta. Dom e jättebra.

På lördag ska jag få gå på kalas, min kompis den där jättelilla killen som bodde på spädbarnsavdelningen samtidigt som mig, Ludvig, fyller 1 år. Skulle ha varit på kalas även igår men mam o pap tog ju med mig till Linsell istället. Grattis i efterskott Joel, jag kommer en annan dag.

Längtar hem för det är mycket större där än här. Hoppas vi åker hem imorgon.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.