Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Linus - hjärtbarn med Fallots tetrad

Länkar

Mitt fotoalbum
Min gästbok
Growing people
Bassestiftelsen

Hjärtebarnsförbundet
Hjärtebarnsfonden
Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus


Pappas massa ord
Pappas recept

12 aug

2009Posted by Linus Wed, August 12, 2009 22:47:24

Idag har jag varit på sjukan igen hos Marie. Först var det samma sak som alltid, av med alla kläder och blöjjisen och upp på vågen, som visade samma vikt som för två veckor sedan 9690. Sedan på med blöjjis och kläder och på även med poxisen. Syresättningen visade 91-94, siffrorna var ner mot 80 men Marie trodde det var poxmätprylen som fått spel. Sedan fick jag ligga på den där hårda brädan för att kolla min längd, även om vikten inte ökat så har jag i allafall vuxit, mäter nu 78 cm.
O till slut fick jag sitta i paps knä och då fattade jag att det var spruttajm igen. Det var dax för den sista T-sprutan. Aj, aj det gör ju så ont men dom sa att det var den sista, men jag tror inte alls det var den sista sprutan jag får.

Efter sjukan så for vi till min kompis Joel som fyllde 1 år när vi inte var hemma. Jag gav honom en sån där rejserbil som jag har fast en svart. Tror han gillade den.

Jag var ju fasktiskt även på kalas i lördags. Min andra kompis Ludvig hade kalas för han fyller år, tror det är idag GRATTIS LUDVIG. Han fick små kompisar som man har när man badar. Det var varmt ute och de andra barnen de badade men jag fick inte bada för min mam. Dumma mam. Men jag fick äta nåt som heter glasstårta, oj så gott det var och så kallt det blev inne i munnen. Sån tårta vill jag oxå ha när jag fyller år.

För någon dag sedan gjorde jag pap lite arg. I rummet som är när man kommer in i huset så finns det något som kallas för trapp och den går ju uppåt i huset. Pap kom på mig när jag försökte ta mig uppför trappen, jag hade bara klarat ett sånt där steg men han blev arg ändå. Vaddå, mam o pap springer ju upp och ner hela tiden varför får inte jag försöka... Eftersom jag inte fick klättra i den där trappen så testade jag att ta mig upp på mojängen som det ligger skor på och hänger kläder på. Även denna gång kom pap på mig när jag står ovanpå skona och håller fast mig i nåt vitt hårt som visst kallas för element. Det är kul att krypa runt och ställa sig upp men det är inte alls lika kul när man ska ner på golvet igen.

I morgon fyller moffa år. Oj så mycket kalasande det är.

Hörs! Psst - jag lägger in lite bilder i mitt fotoalbum...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.